Svinekoteletter med rodfrugter

Det er egentlig slet ikke noget at skrive om, for det er jo så helt almindeligt. Men nu har jeg taget et par billeder, så nu får I det alligevel.

Damp steam Kogeren findes frem.

Rodfrugter
2 gulerødder
4 jordskokker
Broccoli
Peberfrugt
Timian kviste
Grøntsagsboullion

2 svinekoteletter
1 æble
1 skive mango
salt, peber, paprika

Det hele skæres i mindre stykker. Broccoli brugte jeg faktisk kun stokken, men også et par enkelte blomster.
Kommes i det nederste fad. Lidt grøntsagsboullion, salt og peber kommes over, og tilsidst lægges timiankvistene på.

I det næste fad, som har huller i, kommes 2 svinekoteletter. Ovenpå kom jeg, lidt for sjovt, skiver af æble og et par mango tern.
Krydres med paprika, salt og peber.

Toppen lægges på, og det kommes i ovnen i ca 40 min.

Serveres med økologiske Bastamiris.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*