Svinekoteletter med rodfrugter

Svinekoteletter med rodfrugter

Det er egentlig slet ikke noget at skrive om, for det er jo så helt almindeligt. Men nu har jeg taget et par billeder, så nu får I det alligevel.

Damp steam Kogeren findes frem.

Rodfrugter
2 gulerødder
4 jordskokker
Broccoli
Peberfrugt
Timian kviste
Grøntsagsboullion

2 svinekoteletter
1 æble
1 skive mango
salt, peber, paprika

Det hele skæres i mindre stykker. Broccoli brugte jeg faktisk kun stokken, men også et par enkelte blomster.
Kommes i det nederste fad. Lidt grøntsagsboullion, salt og peber kommes over, og tilsidst lægges timiankvistene på.

I det næste fad, som har huller i, kommes 2 svinekoteletter. Ovenpå kom jeg, lidt for sjovt, skiver af æble og et par mango tern.
Krydres med paprika, salt og peber.

Toppen lægges på, og det kommes i ovnen i ca 40 min.

Serveres med økologiske Bastamiris.

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*