Koteletter i fad

Koteletter i fad

Det er jo nærmest en dødssynd at bruge Knorr Hollandaisesovs, men jeg kan nu godt li’ den, og så er det dejligt lige at kunne hive frem fra skabet.

Det var også hvad jeg gjorde i dag, da jeg manglede en sovs at komme ved mine fadkoteletter, og jeg ikke rigtig havde lyst til noget med tomat. Det blev en lækker og mere frisk middagsret. Jeg kom en en blanding af bønner i, som jeg havde stående. Men spidskål og friske ærter vil også være rigtig god til denne ret.

Koteletter i Fad


2 personer

  • 2 gode koteletter
  • 100 gr grønne bønner i mindre stykker
  • 100 gr hvide kidney bønner (fra dåse)
  • 100 gr edamame bønner
  • 1 lille rødløg i små tern
  • 1 pose Hollandaise sovs
  • smør og mælk som der står på pakken
  • saften af ½ citron
  • smør til stegning
  • salt og peber

Brun koteletter ned så de har en fin stegeskorpe, krydr med salt og peber og kom dem i et ildfast fad.

Lav hollandaise sovsen som beskrevet på pakken, og smag til med citronsaft. Jeg kan godt li’ den er let syrlig.

Fordel dine bønner og løgtern, eller andet grønt du har, over koteletterne og hæld sovsen over til sidst.

Kom godt med revet mozarellaost over og sæt i en 200 grader varm ovn i ca. 35 min.

Serveres med et drys grøn og løse ris til.

En hurtig og nem ret, der smager fantastisk.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*