Stegte rosenkål

Stegte rosenkål

Jeg tror aldrig jeg tidligere er stødt på Flower Sprouts, der er en forædlet rosenkål med lilla og mørkegrønne blade, og med form som en åben roset. Smagen minder om rosenkål, men er mildere og mere nøddeagtig.

Flower Sprouts er smuk at se på og smager fantastisk, og de er meget nemme at tilberede. Skyl dem og giv dem et hurtigt opkog, steg eller rist dem. Så er de klar til servering.

Jeg har valgt at stege dem sammen med rosenkål, men prøv også at komme dem i salaten.

Stegte Rosenkål med Tangperler


2 personer

  • 300-400 g rosenkål
  • 200 gr Flower sprouts
  • 50 g hasselnødder (grofthakkede)
  • Æble Tangperler fra Tanghuset

Fjern de yderste blade fra rosenkålene og skær dem i kvarte.
Varm en pande med lidt smør op, og tilsæt rosenkål og grofthakkede hakkede hasselnødder, og lad det stege til rosenkålen er næsten mør. Tilsæt flower sprouts de sidste par minutter, så de lige bliver varmet igennem.
Smag til med salt og peber og anret med godt med Æble tangperler på toppen.

Æble Tangperlerne kan erstattes af et æble i tern, der steges sammen med rosenkål.

Kan du ikke finde Flower sprouts i butikkerne, kan de undværes, eller måske erstattes af sprødstegt bacon.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*