Hurtig pastaret

Når det skal gå hurtigt, griber jeg ind imellem til pasta. Pasta carbonara smager godt, men der er lige rigeligt med kalorier i retten. Så denne gang blev det helt uden sovs, men med lidt god olivenolie i stedet for. Øh og så også bacon på toppen (er der kalorier i bacon??). Vi kalder det valgflæsk, så er det vel ok her midt i valgkampagnerne.

200 gr fuldkornspasta
2 æg
1 bundt  grønne asparges
1 pk bacon
persille
olivenolie

Kom pastaen i kogende vand og kog i 10 min. Imens tilbereds resten. Bacon lægges på et stykke bagepapir og kommes i en 200 grader varm ovn, indtil det er brunt og sprødt. Asparges skæres i mindre stykker og kommes i kogende vand. Gives et opkog og kommes så op i en si, hvor de drypper af. Æggene koges til de er hårdkogte, og skæres i tern.

Når pastaen er al dente, dryppes den af og fordeles på 2 tallerkener. Kom asparges, hakkede æg og baconskiver ovenpå og drys masser af persille ud over. Hæld til sidst en sjat olivenolie over og drys med salt og peber.

Server med hjemmebagte hvidløgsflutes til.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*