MADBLOG & LIVSSTIL

…sådan står der i hvertfald i en af de kogebøger, som jeg fik med posten i fredags. Jeg har været så heldig, at finde 3 små kogebøger fra 1954 – ren retro. Jeg synes det er lidt sjovt, at se de opskrifter og måske også prøve sat lave de opskrifter, som min mormor og tildels også min morbrugte. Jeg husker især det panerede stegte flæsk, som jeg hadede. I dag elsker jeg stegt flæsk, men uden panering og det skal være stegt sprødt. Flere af opskrifterne vil jeg sikkert tilpasse og gøre lidt sundere.
Imens kan jeg grine over “de 3 krydderier” der efter sigende skulle giver feststemning i hjemmet.

regler
Kan I have en helt fantastisk søndag, og husk nu husmoderens milde og venlige ansigt også i dag (hvad med husfaderens og børnenes?) hjerte

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter