• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Kager » Marengs med chokolade

Marengs med chokolade

Udgivet: 10. maj. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Marengsbunden kan anvendes med mange slags fyld, som kommes mellem eller  ovenpå. Nu hvor vi snart når jordbærsæsonen, er det oplagt at lave den med jordbær.

Marengsbund
3 æggehvider
150 gr. sukker
1 stor tsk. citronsaft
100 gr. hakket flødechokolade

Æggehvider piskes stive. Sukker kommes i hviderne lidt efter lidt, mens der piskes til en sej masse.

Vend tilsidst citronsaft og finthakket chokolade i, og spred den ud på en bradepande, enten som en rund "lagkage"bund eller som en firkant. Pas på ikke at få den for tynd.

Bages ved 150 gr. i ca. 20 min.

Mere inspiration

  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner

Se mere indhold på bloggen

Pastakurve med Fyld

Kålroer med bløde løg

Kylling med abrikosbagte tomater

Kylling med lun kartoffelsalat

CremeFraiche Kagen

TUC kage

TUC kage pyntet med flødeskum og bær

Madplan Uge 46

Ellen's Fødselsdagskager

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.