MADBLOG & LIVSSTIL

Hurtig mad leveret til døren

REKLAME INDLÆG

Hen på dagen kommer det evigt tilbagevendende spørgsmål - Hvad skal vi have til aftensmad - Og hov jeg skal også lige nå at købe ind på vejen hjem, men maden skal være hurtigt at lave - det må blive noget hurtigt fastfood i dag.

Kender du det? - for så kender jeg faktisk svaret!  Du skal have måltidskasser leveret direkte til døren, som er med de råvarer du skal bruge til den medsendte opskrift. Maden laves i løbet af 30 min, og det er sundt mad med fokus på sunde råvarer. Sådan!
Så er det du tænker, at hvor finder jeg lige de der online-butikker, der leverer sådanne kasser, som ikke kommer med en slatten gulerod. Det problem er der også en løsning på, for  Måltid til Døren giver et overblik til dem, som gerne vil spise sundt, men ikke har tid til at handle og bruge lang tid i køkkenet. Der er fokus på gode råvarer og sund mad. Kasserne kan bestilles til det antal personer I er i jeres familie. Og er du ikke helt til grøntsager, men hellere vil have den brune sovs, er der også en kategori til dem.

Nogle opskrifter på hurtige retter kan du finde her på bloggen, men det er bare ikke hver dag, man lige har tid og energi til at stå mere end højst nødvendig i køkkenet. Og så er det dejligt at få det hele leveret, måske bare 1 eller 2 dage om ugen. Du vælger helt selv, om det skal være 1 - 5 dage, hvis du bestiller måltidskasser.

Selvfølgelig kan du gå ind på hver enkelt firmas hjemmeside, for at se hvad de tilbyder. Men hos Måltid til Døren, kan du starte med at finde den smagsretning du egentlig ønsker. Skal det være retter hvor børnene kan være med i køkkenet, slankeretter, økonomiske retter, sushiretter eller hvad du nu har tænkt. Det får du her hurtigt et overblik over. Under hvert tema, kan du se kuvertprisen, så du hele tiden ved om det er det rigtige for netop dig. Tænker man på prisen, er den absolut rimelig. Du får ikke mere end du har brug for, og undgår en masse spild af mad.

Du får forslag til måltid, men kan altid rette hvis der er en anden du ønsker i stedet for. Er der ingredienser du ikke kan lide, kan de også noteres, så du undgår at få noget du ikke kan lide. Lige nu kan jeg ikke se nogen grund til ikke at prøve det, - det lyder spændende og nemt. Og jeg kan selv være medbestemmende. Jeg bestiller min første kasse snart, for det skal have en chancesom alternativ til de dage hvor jeg ved det er lidt hektisk og som oftest bliver til fast-food.

Leverandørerne af måltidskasserne laver opskrifterne som medsendes, udvælger og pakke som altr alle råvarerne og bringer det hele lige til hjem til dig. Så er aftensmaden klar på ½ time.

Måltid til Døren giver lyn hurtigt overblik over mad til døren.

 

Mere indhold til dig

En reaktion

  1. Siden denne artikel er der kommet rigtig mange nye og spændende måltidskasser til, som du kan finde på Måltidsguiden.dk. Siden sammenligner måltidskasserne på kryds og tværs, hvilket giver et formidabelt overblik når man er på udkig efter en måltidskasse.

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *