• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Fisk » Fisk med revne rodfrugter og persillesmørsauce

Fisk med revne rodfrugter og persillesmørsauce

Udgivet: 21. feb. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

2 gulerødder
1 rødbede
1 skive mango

2 spsk olie
saft af en økologisk citron
hakket persille

Alt rives fint og blandes godt med dressingen. Trækker 1 time inden de presses ned i 2 små runde ringe, eller sættes i toppe på tallerkenen.

Kartofler rives og steges til de er pænt brune i lidt olie. Og vent endelig med at rive dem til de skal bruges. Jeg fik dem lavet for tidligt, og glemte lige at de så bliver mørke. Derfor blev de ikke så pæne brune som de ellers vil blive.

Fisken steges i ganske lidt smør, så de er brune.

En klat smør smeltes og hakket persille kommes i, til persillesmørsauce.

Velbekomme!

Mere inspiration

  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Fiskefrikadeller med ost
  • Porre- & Kartoffelcreme med Torsk og Fennikel

Se mere indhold på bloggen

Biscotti – italienske småkager

Svinekæber

Så er der friske ærter..

Koldskålsfromage med Rabarber

Fiskefrikadeller og Blomkål

Rosenkålssalat med ananas

Tropisk Sorbet

Mini kræmmerhuse med jordbærskum

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.