Så er en dejlig påske ved at være slut, og vi skal ind i den daglige rytme igen. Men det er nu også dejligt. Vi kan så bare håbe på, at det gode vejr fortsætter.
MANDAG: Den sidste dag i påsken, skal der lidt nemt men også godt på bordet. Pulled Pork passer sig selv, så det må lige være det vi skal have. Og så med hjemmelavet coleslaw til. | TIRSDAG: Jeg regner med der er rester fra mandag, som kommer i en god salat. Ellers skal vi have torsk med asparges og små kartofler. |
ONSDAG: En god gammeldaws karbonade med blomkål stegt med mandler og søde kartofler. | TORSDAG: Æggekage med svampe, ramsløg og rugbrød. Jeg tror jeg vil lave den som små Lakuner, som også er gode i madpakken dagen efter. |
FREDAG: Svinemørbrad på grillen med stegte grøntsager og og en lækker kartoffelsalat. | WEEKEND FRISTELSER: Jeg synes Birkeskage med citron er en rigtig forårskage, så det må lige være tiden for at bage den. God weekend 🙂 |
Skriv din kommentar her