MADBLOG & LIVSSTIL

Forår,forår, hvor er det bare dejligt. Jeg er fuld af energi når solen skinner og det er lunt i vejret. Jeg har lyst til at gå i bare ben, men sikke da et syn med de hvide skanker. Men der er ikke andet at gøre, end bide det i mig og gøre det alligevel, for ellers får de jo aldrig lidt kulør. Så nu er jeg stor fortaler for, at kridhvid hud er meget smuk 🙂

Selvom jeg gerne vil være ude i det gode vejr, er jeg også lidt i køkkenet, for der skal jo noget på bordet hver dag. Men jeg tror, at min madplan bærer lidt præg af, at det er hurtige og lette retter i denne uge. Og så er der også grillen, der bruges flittigt, når ellers vejret er til det.

MANDAG:

Kyllingebryst omviklet med seranoskinke. Er vi heldige kommer de på grillen, ellers i ovnen.
Og så tror jeg der skal en grøn kartoffelsalat til.

TIRSDAG:

Torskefilet vendt i blå birkes, på en bund af rabarberstykker, forårsløg, kartofler og lidt krydderurter. Ganske lidt æblejuice hældes ved. Serveres med noget godt brød og en god salat.

ONSDAG:

Kebab af oksekød og med en salat af forårets grøntsager. Skal vi have kartofler til, bliver det nok nogle halve bagte, som også kan komme på grillen.

TORSDAG:

Der skal også være plads til super hurtigt og nemt. Og det er lune ostebrød, hvor jeg blot smører toastbrød med sennep og kommer skinke og ost på. Under grillen, og værsågod så er der mad. Sammen med en salat er det nu helt ok.

FREDAG:

Bøfsalat, Thailandsk. En salat med lime, koriander, chili og mynte, og med skiver af oksebøf i. Opskriften vil tage udgangspunkt i denne her.

WEEKEND FRISTELSER:

Lørdag skal vi til Aarhus og hjælpe vores søn og svigerdatter med at flytte i deres nye lejlighed de har købt. Det bliver spændende, og jeg tror jeg vil medbringe en kage til kaffen…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter