Det er vist en mellemting mellem wok, gryderet og frikassé - men lige meget hvad det hedder, så smager det jo godt. Og det er en dejlig sommerret, selvom vi nu er næsten inde i den første efterårsmåned.
Skær kyllingebrystet i tern og vend dem i krydderierne. Urtesaltet kan erstattes af salt og andre krydderier.
Vend dem på en varm pande i lidt olie, så de har fået en nydelig farve. Tag dem af panden.
Skær gulerødder, asparges, spidskål og blegselleri skiver. Vend gulerødder godt rundt på panden.
Tilsæt kødet og kokosmælk sammen med ca. 3 dl. vand. Lad det simre i 10 min. Tilsæt asparges, spidskål og blegselleri de sidste 2 min, og vend det hele godt rundt.
Smag saucen til og vend persillen i, så det bliver rigtig sommerligt.
Serveres med salat og nye kartofler.
Skriv din kommentar her