• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Vildt & Fjerkræ » Glaseret Kylling

Glaseret Kylling

Udgivet: 13. jul. 2018. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Der er noget magisk over kylling. Jeg har lavet en udgave, der både er krydret, men også sød. Et helt perfekt match. Denne gang valgte jeg at bruge mælkebøttesirup, men det smager også fantastisk med Hyben/Æble Sirup i stedet for. Prøv dem begge.

Servér en hjemmelavet agurkesalat til og nye kartofler, så er der ikke et øje tørt. Lav også gerne dobbelportion, men sæt dem ikke på bordet for så bliver de spist 😉
Du afkøler nemlig de ekstra du har lavet, pakker dem godt ind og inviterer på strandtur næste dag. Husk servietter, for sådan kylling fedter lidt når de spises med fingrene.

[ingredients title="Glaseret Kylling"]
2 personer - alt efter hvor store kyllingestykker det er

  • 4 stykker kylling med skind
  • Kyllingesalt fra Mariager Saltcenter
  • Mælkebøtte Sirup ell. Hyben/Æble Sirup fra Sorring Bær
  • frisk rosmarin og persille

Gør dine kyllingestykker i stand og læg dem i et ildfast fad. Hæld ca. 1 dl Mælkebøtte Sirup over kyllingestykkerne og drys med kyllingesaltet.

Læg frisk rosmarinstængler og persille ved og sæt det hele i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min.

Du kan evt. hælde væden over stykkerne  en gang imellem. Pas på kyllingen ikke branker.

Kyllingesaltet kan udskiftes med paprika, salt, peber og hvidløg.

[/ingredients]

 

 

Mere inspiration

  • Kyllingesalat med pærer
  • Aften med en Gråand
  • Kardemomme og kylling
  • Coq au Vin i sommerklæ´r

Se mere indhold på bloggen

Madcirkus, Walthermad og Dameben - 2012

Tirsdag og hverdag igen

Aftensmad i ovnen så jeg kan læse

Ris a la mande i Sommerklæ'r

Forårs forret til påsken

billede med surdejsstykker

Surdejsstykker - lækre boller med surdej

Whoopie pies med chokolade

Hvidkålsdolmer eller Hvidkålsrouletter

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.