Der er noget magisk over kylling. Jeg har lavet en udgave, der både er krydret, men også sød. Et helt perfekt match. Denne gang valgte jeg at bruge mælkebøttesirup, men det smager også fantastisk med Hyben/Æble Sirup i stedet for. Prøv dem begge.
Servér en hjemmelavet agurkesalat til og nye kartofler, så er der ikke et øje tørt. Lav også gerne dobbelportion, men sæt dem ikke på bordet for så bliver de spist 😉
Du afkøler nemlig de ekstra du har lavet, pakker dem godt ind og inviterer på strandtur næste dag. Husk servietter, for sådan kylling fedter lidt når de spises med fingrene.
[ingredients title="Glaseret Kylling"]
2 personer - alt efter hvor store kyllingestykker det er
- 4 stykker kylling med skind
- Kyllingesalt fra Mariager Saltcenter
- Mælkebøtte Sirup ell. Hyben/Æble Sirup fra Sorring Bær
- frisk rosmarin og persille
Gør dine kyllingestykker i stand og læg dem i et ildfast fad. Hæld ca. 1 dl Mælkebøtte Sirup over kyllingestykkerne og drys med kyllingesaltet.
Læg frisk rosmarinstængler og persille ved og sæt det hele i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min.
Du kan evt. hælde væden over stykkerne en gang imellem. Pas på kyllingen ikke branker.
Kyllingesaltet kan udskiftes med paprika, salt, peber og hvidløg.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her