MADBLOG & LIVSSTIL

Kyllingesalat med pærer

Er det kun mig, der synes at det er vidunderligt med lidt køligere vejr og regn? Jeg synes jeg har meget mere energi, nu hvor jeg ikke konstant skal tørre sved af panden. Og regnvejr er da hyggeligt, hvis det altså bare holder op igen. Lige nu hygger jeg mig i køkkenet med mine pærer, og i dag fortsætter jeg med at komme dem i salat. Jeg havde nemlig en rest kyllingekød i fryseren, og så var det ret indlysende, at vi skulle have en lækker kyllingesalat i dag. Det var lige før, at vi slikkede skålen, og det var ikke fordi vi ikke var mætte. Men vi var begge så vilde med salaten, at vi slet ikke kunne stoppe med at spise.

Det er lidt svært at skrive hvor meget jeg har brugt i opskriften. Men jeg har forsøgt, så det er ca. mål.

[ingredients title="Kyllingesalat med pærer"]
middagssalat til 2 pers.

 • 1 god håndfuld blandet salat
 • 1 - 2 håndfulde kyllingekød i mindre stykker
 • 1 forårsløg
 • purløg
 • ½ rødløg
 • 1 - 2 pærer
 • fetaost
 • Trøffel Cavi-art
 • 1 spsk mayonnaise
 • 1 spsk balsamico
 • 2 spsk olivenolie
 • 1 - 2 spsk Mælkebøttesirup eller honning
 • salat og peber

Vask og tør salaten, og riv den lidt i mindre stykker inden du breder den ud i et fad. Fordel kyllingekød, pærer skåret i tynde skiver, tynde skiver rødløg og fetaost ovenover. Slut af med at fordele et par klatter trøffel caviart over. Caviart er lavet af tang og tilsat trøffelsmag, og og giver salaten en skøn smagsoplevelse.

Drys forårsløg i skiver og klippet purløg over salaten.

Bland ingredienser til dressingen og server den til salaten, eller hæld den over lige inden servering.

[/ingredients]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *