• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Frokost » Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
billede til hjemmelavet pizza
Hjemmelavet pizza med en nem og lækker pizzadej. Denne pizza bliver sprød. Foto: Jensens-Madblog.dk.

Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej

Udgivet: 13. feb. 2023. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 13. feb. 2023.

Oversigt over indhold

  1. Sådan bliver en hjemmelavet pizza bedst. En god og sikker opskrift på en smidig pizzadej, der altid giver dig en sprød pizza.
  2. Opskrift på hjemmelavet pizza
  3. Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du
  6. Ernæring
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter

Sådan bliver en hjemmelavet pizza bedst. En god og sikker opskrift på en smidig pizzadej, der altid giver dig en sprød pizza.

Intet slår en hjemmelavet pizza, og her får du en nem opskrift på en nem og smidig pizzadej.

Portionen kan bruges til to pizzaer eller til en hel bageplade. Dejen er så god og smidig, at man kan forme den til en pizza, blot ved trække den ud i hænderne.

Afhængig af sult rækker den til 2-4 personer.

Opskrift på hjemmelavet pizza

billede til hjemmelavet pizza

Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej

5 fra 2 stemmer
Print Del Pin Mail
Ret: Aftensmad
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 1 time time 15 minutter minutter
Antal: 4 personer
Author: Ellen Jensen

Ingredienser

  • 2,5 dl vand
  • 25 g gær
  • 2 tsk. salt
  • 3 spsk. olivenolie
  • 250 g Tipo 00 italiensk hvedemel
  • 250 g hvedemel cirka mængde

Sådan gør du

  • Ælt dejen godt sammen til en smidig pizzadej.
  • Form den til en kugle, fugt den godt med godt med olie og læg en skål hen over. Hæves mindst 45 minutter.
  • Denne pizzadej er meget smidig, og derfor kan du nemt trække den ud til ønsket størrelse. Du kan enten lave to runde pizzaer, eller blot trække dejen ud, så den fylder en hel bradepande.
  • Pizzasauce: Du kan lave en tomatsovs/pizzasauce fra bunden af friske solmodne tomater, eller finde en dåse hakkede tomater som bliver kørt lidt med en stavblender sammen med friske basilikumblade. Når den er jævn og fin, kommes den ud over pizzabunden.
  • Læg skiver af mozzarella og evt. andet fyld på. på.
  • Varm ovnen op til 275 grader mens bagepladen ligger i bunden af ovnen og bliver varmet med op.
  • Tag pladen ud, træk bagepapir med pizza over på den meget varme plade og kom den hurtigt i ovnen igen (midt i ovnen).
  • En hjemmelavet pizza bages i ca. 5-10 minutter.

Ernæring

Næringsindhold
Mængde pr. person/portion
Kalorier
554
% Daglig værdi*
Fedt
 
12
g
18
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Natrium
 
1170
mg
51
%
Kalium
 
172
mg
5
%
Kulhydrater
 
97
g
32
%
Kostfiber
 
4
g
17
%
Sukker
 
0.3
g
0
%
Protein
 
13
g
26
%
Vitamin C
 
0.01
mg
0
%
Calcium
 
23
mg
2
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så er der hjemmelavet pizza, som du eventuelt kan servere med en lækker salat til.

Og denne pizzadej er altså virkelig nem at arbejde med.

Se flere opskrifter

Nutella Pizza

Pølsehorn - lækre og nemme at bage

Hel kylling i ovn med tilbehør

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Tomat-blomkålssalat

Bredt madudvalg i Bøgeskoven

Agurk og Mynte Drinks

Kartoffelsalat og rødvin

Kylling med abrikosbagte tomater

Sprød gulerodssalat

Stort udvalg af SMUK morgenmad

billede af chokolade kagemand

Nem chokolade kagemand til fødselsdag

Læserinteraktioner

Kommentarer

    5 from 2 votes (2 ratings without comment)

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Ellen

    februar 07, 2017 at 7:04 am

    Hvor er det en god idé at fryse dejen så den er klar. Det vil jeg huske på næste gang. Jeg har siden opskriften blev lavet, fået et bagestål og det giver fantastiske pizzaer.
    God dag til dig.
    Hilsen Ellen

    Svar
  2. Ellen

    februar 17, 2014 at 6:06 pm

    Hej Jette

    Du er velkommen til at bruge min opskrift. Det er jo kun dejligt, at andre kan bruge det jeg har lavet.

    Held og lykke med "bogen".

    Hilsen Ellen

    Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.

Rate This Recipe

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.