MADBLOG & LIVSSTIL

Jeg faldt pladask for denne kage, da jeg fandt den på nettet.

Det lød jo ret så lækkert, og det er den helt bestemt også. Jeg har dog et par små rettelser, som jeg vil forsøge med næste gang. Bla. vil jeg have knap så meget bund, og så skal der mere chokolade i bunden, så den bliver tungere. Men der kommer sikkert en ny opskrift, hvor jeg forsøger mig lidt frem. I mens kan I roligt prøve den her, for den er virkelig god. Tror gemalen fik spist halvdelen her til aften – og det tyder på den er god 🙂

Bund:
140 gr smør, blødgjort
280 gr Sukker
4 Æg
2 tsk Vanilje
100 gr chokolade 70%, smeltet
140 gr mel
100 gr kokosmel

Topping:
400 gr flormelis
8 spsk smeltet smør
3 spsk Mælk
1 tsk pebermynte ekstrakt
1 tsk grøn konditorfarver

Glasur:
100 gr chokolade (jeg brugte flødechokolade)
4 spsk smør

Pisk sukker og smør godt sammen.. Tilsæt æg og pisk ca. 2 min.
Tilsæt den smeltede chokolade og bland godt.
Vendt forsigtigt sigtet mel og vanilje i og derefter kokosmel.

Bages i en lille bradepande ved 200 gr i ca 20 min.

Fyldet blandes og kommes over den afkølede kage.

Til glasuren smeltes chokolade og smør og blandes godt. Hæld glasuren over fyldet og vip forsigtigt bradepanden, så glasuren dækker hele kagen. Opbevares i køleskab, indtil glasuren er stivnet, skæres i firkanter eller strimler.

print

2 reaktioner

  1. Ups undskyld. Jeg brugte kokosmel i stedet for nødderne, men jeg har hurtigt rettet fejlen.

    Min er mere luftig fordijeg pisker æg og sukker sammen først, før de øvrige ingredienser kommer i. Jeg ville have den mere som en pladekage istedet for en brownie.

    Kagelige hilsner fra Ellen

  2. hej.. syntes den lyder rigtig god denne opskrift.. men er lidt i tvivl du skriver kokosmel et sted og nødder et andet sted hvad er rigtig her? hvis jeg ser på den engelske udgave er der nødder i og minder lidt om en browni og ser mere kompakt ud i forhold til din udgave.. er det fordi du har ændret i den?? håber mit spørgsmål gir mening..
    KH Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter