• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Brød & Sødt » Is » Champagnebrus ispinde

Champagnebrus ispinde

Udgivet: 23. jul. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Når det er rigtig varmt, er der nu ikke noget der er mere læskende end en champagnebrus ispind. Og rent faktisk er den super nem at lave. Jeg vil dog sige, at den skal spises lidt hurtigt, når der er 30 grader varmt, for den smelter hurtigt. Måske jeg havde for meget sukker i, så det ikke blev ordentlig frosset. Jeg har skrevet lidt mindre i opskriften.

6 limefrugter
180 gr sukker
2 dl vand
lidt grøn frugtfarve
evt. chokolade til overtræk

Pres saften ud af lime og bland i en gryde med sukker, vand og ganske lidt frugtfarve. Varm det op, indtil sukkeret er helt smeltet. Kom det i ismaskinen og kør til det er tyk som grød, inden det kommes i forme og i fryseren. Har du ingen ismaskine, kommer du direkte i fryseren, men rører i det hver ½ time indtil det er tyk og grødet. Dyp de frosne is  i en god chokolade inden de skal spises.

Mere inspiration

  • Flødeis med kokos
  • Blondies med hindbærsirup
  • Is med mascarpone og solbærsirup
  • Vaniljeis med chokolade og kaffe

Se mere indhold på bloggen

Tortillapakker med Oksekød

ÆggeLasagne

Lakselasagne med GoCook

Hjertesalat med Bolognese

Hurtig Pastasalat

Dyrk selv Spirer

Der er nu noget ved Aarhus

4-retters lørdags menu

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.