Champagnebrus ispinde

Champagnebrus ispinde

Når det er rigtig varmt, er der nu ikke noget der er mere læskende end en champagnebrus ispind. Og rent faktisk er den super nem at lave. Jeg vil dog sige, at den skal spises lidt hurtigt, når der er 30 grader varmt, for den smelter hurtigt. Måske jeg havde for meget sukker i, så det ikke blev ordentlig frosset. Jeg har skrevet lidt mindre i opskriften.

Lemon

ispind-lime-2 6 limefrugter
180 gr sukker
2 dl vand
lidt grøn frugtfarve
evt. chokolade til overtræk

Pres saften ud af lime og bland i en gryde med sukker, vand og ganske lidt frugtfarve. Varm det op, indtil sukkeret er helt smeltet. Kom det i ismaskinen og kør til det er tyk som grød, inden det kommes i forme og i fryseren. Har du ingen ismaskine, kommer du direkte i fryseren, men rører i det hver ½ time indtil det er tyk og grødet. Dyp de frosne is  i en god chokolade inden de skal spises.

champagnebrus-1

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*