MADBLOG & LIVSSTIL

I aften sidder vi og smager på kokosisen, efter vi har pakket lidt sommertøj i kufferten. Efter hvad vi kan se, skal det være meget luftigt tøj, for der loves helt op til 32 grader i denne uge. Måske vi skal nøjes med badetøjet.
I morgen tidlig tager vi ud og se med DSB., eller ihverfald med toget til Hamborg, hvor de sidste dage af ferien skal nydes. Det bliver en by-ferie, og der er kun planlagte enkelte ting endnu. Så ser vi om vi vil være i solen eller besøger alle museer, der sikkert er mere kølige end ude i solen. Det skal jo være en ferie hvor vi får slappet af og bare er sammen.
I får ingen indlæg før jeg er hjemme igen, men der kommer helt sikkert lidt på Instagram.

Men nu er det den lækre kokosis. Hvis du overtrækker den med chokolade, er det som en kold bounty. Og hvem kan ikke godt li´ dem? Jeg kan ihvertfald, og især dem med mørk chokolade.

[ingredients title=”Kokos Is”]
portionen giver ca. 1 l. is

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 dåse kokosmælk
  • 3 dl fløde
  • 2 dl kokosmel

Pisk fløde til et let skum. Pas på du ikke pisker fløden for stift, så vil du nemlig få flødeklatter i din is.
Bland den kondenserede mælk sammen med flødeskummet, så det er godt blandet.
Fisk det tykke op at dåsen med kokosmælken og bland det i flødeblandingen samtidig med du tilsætter kokosmelet.

Det var alt. Nu hælder du det hele i ismaskinen og kører til det er som softice. Hældes i en form og sættes i fryseren mindst 4 -6 timer.

Har du ingen ismaskine, hælder du det i en form fra starten og sætter i fryseren. Men hver halve time skal du piske den igennem, indtil du ikke kan piske længere. Derved undgår du at få iskrystaller i isen og at fyldet ender på bunden.

Laver du ispinde smager det super godt at overtrække med chokolade, men du kan også kugle den op og servere med ristet kokosmel, ananas og chokolade.

[/ingredients]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter