• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Forretter » Pandekager med fyld

Pandekager med fyld

Udgivet: 7. mar. 2012. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 27. aug. 2023.

Grøntsagsskuffen er fuld af friske grøntsager, i køleskabet ligger både okse- og svinefars - og jeg kan IKKE finde ud af hvad vi skal have til aftensmad. Utroligt når alle ingredienser er der, men jeg bare ikke kan finde ud af at sætte det hele sammen.

Se også: Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej

Men vi fik noget at spise, for pludselig kom jeg i tanke om, at jeg kunne have pandekager.

Pandekager.

125 g hvedemel
½ tsk groft salt
3 dl mælk3 æg
50 g smeltet smør
smør til bagning

Alt piskes sammen og står 15 min. Panden varmes op, en lille klat smør smeltes og så er det bare med at bage pandekager.

Fyld til pandekagerne

300 gr oksefars
½ peberfrugt
5 asparges
1 rest revne gulerødder
1 løg
revet vadehavsost
2 spsk æblesirup

Kødet brunes til det skiller, grøntsagerne skæres i små tern og vendes i. Simrer lidt inden det smages til med ost og sirup, salt og peber. Tomater og små æbletern vendes i inden servering.

Pandekagerne serveres lune med fyldet inden i.

Jens mente hans udgave var bedst - den var med creme fraiche dressing.

Jeg spiser ikke dressing, så der var jeg nu ikke enig 🙂

Mere inspiration

  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza
  • Bagte agurker
  • Søde kartofler med Bønnesalsa

Se mere indhold på bloggen

Laks med birkes og spinat

Kirsebærkage

Chokoladekage med flydende midte

Løst og fast fra weekenden

Citronis med Ruccola og tomater

Indiske hakkebøffer

Sommer Risotto i regnvejr

Panforte - Italiensk Konfektkage

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.