MADBLOG & LIVSSTIL

Vi har mange agurker i drivhuset lige nu, så det gælder om, at være lidt kreativ for at kunne følge med og spise dem. Men når noget smager godt, er det kun dejligt. Og disse her bagte agurker er virkelig gode, både som tilbehør og som selvstændig frokostret. Ja kolde er de også gode som små snacks.

Egentlig vil jeg gerne videreudvikle lidt på dem ved f.eks. at forsøge med flødeost blandet i risene, men jeg synes alligevel I skal have denne her udgave nu. Krydderierne jeg bruger kan du nemt udskifte med dem du bedst kan lide, ligesom du kan bruge sort eller rød cavi-art til pynt. Jeg synes blot, at Trøffelsmagen giver en helt fantastisk smag til retten. Er du mere til blot en klat creme fraiche på toppen (i stedet for cavi-art), kan det også gå.

[ingredients title=”Bagte Agurker med Trøffel Cavi-art”]

Skær agurkerne igennem på langs og del i ca. 5 cm stykker. Skrab kerne ud, så du får små agurkebåde. Gem indmaden.
Krydr med lidt salt, peber og lidt Kyllinge Krydderi. Stil dem på en bageplade med bagepapir.

Bland den kogte løse ris med indmaden fra agurkerne, creme fraiche og kyllinge krydderi og smag til med salt. Fordel fyldet i agurkebådene.

Kom godt med revet ost over inden de sættes i en 180 grader varm ovn i ca. 30 min. Agurkerne skal stadig være lidt sprøde, og osten smeltet.

Servér dem lune med pynt af Trøffel Cavi-art eller Citron Tangperler. Smager fantastisk til grillmaden, men også gode som en forret / frokostret.

[/ingredients]

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Flere
opskrifter