December-biks af weekendens rester. Og så skal der da spejlæg og rødbeder til. Det er dejligt hurtigt, og skal det være i dag. For i dag får jeg mine 2 øre-dekorationer, som skal hjælpe mig med at kunne høre lidt bedre
TIRSDAG:
Boller med abrikoser og rosiner og serveret med vilde ris
ONSDAG:
Jordskokkesuppe med kålpølser og lækkert brød, - og så er vi klar til at sre julekalender når den kommer.
TORSDAG:
5. december, - det må være Frikadelle-dagen, og så skal det serveresmed jule-pimpet rødbedesalat.
FREDAG:
Fisk med rodfrugter og persillesmørsauce
LØRDAG:
Kylling med juleknas... Nødder og tranebær kommer under skindet, - marcipan og chokolade gemmes til det andet juleknas skal laves 🙂
SØNDAG:
8. december - en særlig dag, - for jeg har Fødselsdag! En overraskelse - for jeg skal ikke selv lave maden den dag.
WEEKEND-KAGER:
Valnøddekage med Chokolademousse og Citronis. Jeg laver den i portionsforme, for en hel kage er for meget til os to.
Skriv din kommentar her