![]() MANDAG: December-biks af weekendens rester. Og så skal der da spejlæg og rødbeder til. Det er dejligt hurtigt, og skal det være i dag. For i dag får jeg mine 2 øre-dekorationer, som skal hjælpe mig med at kunne høre lidt bedre |
![]() TIRSDAG: Boller med abrikoser og rosiner og serveret med vilde ris |
![]() ONSDAG: Jordskokkesuppe med kålpølser og lækkert brød, - og så er vi klar til at sre julekalender når den kommer. |
![]() TORSDAG: 5. december, - det må være Frikadelle-dagen, og så skal det serveres med jule-pimpet rødbedesalat. |
![]() FREDAG: Fisk med rodfrugter og persillesmørsauce |
![]() LØRDAG: Kylling med juleknas... Nødder og tranebær kommer under skindet, - marcipan og chokolade gemmes til det andet juleknas skal laves 🙂 |
![]() SØNDAG: 8. december - en særlig dag, - for jeg har Fødselsdag! En overraskelse - for jeg skal ikke selv lave maden den dag.
|
![]() WEEKEND-KAGER: Valnøddekage med Chokolademousse og Citronis. Jeg laver den i portionsforme, for en hel kage er for meget til os to. |