Da jeg den anden dag så billeder af nogle hotdogs med asparges og rejesalat på Miras Madblog, var jeg solgt. Det måtte absolut prøves, for selvom jeg ikke synes der skal pilles ved min hotdogs, så lød det her for lækkert. Så det er ikke helt min opfindelse, men ret meget inspireret af en anden blogger. Hun har for øvrigt taget nogle super flotte billeder af sine.
I Sverige spiser man faktisk hotdogs med ristede pølser, kartoffelmos og netop rejesalat. Det tror jeg også skal prøves en gang.
[ingredients title="Asparges Hottere"]
- 7 fine hvide asparges
- 150 gr rejer
- 50 gr mayonnaise
- ½ dl yoghurt natural
- 1 fed hvidløg i meget små mini tern
- salt, peber
- 1 lille håndfuld meget finthakket blomkål
- 6 - 8 cm agurk i små tern
- purløg - massevis
- 5 pølsebrød
Start med at skrælle asparges og knæk den træge ende af. Bring en gryde med vand i kog, og kom asparges i. Lad dem simre i max. 3 min. De skal stadig være sprøde og kunne knække, ellers bliver de for svære at spise i en hotdog. Læg dem til afdrypning mens du laver rejesalaten og luner brødene. De 2 asparges skæres i mindre stykker og kommes med i salaten.
Rør mayonnaise og yoghurt med salt, peber og hvidløg. Skær blomkål i meget små stykker, skær agurk og kom det op i dressingen sammen med godt afdryppede rejer, aspargesstykker og fintklippet purløg. Husk at der skal være 5 hele asparges tilbage. Vend rundt og smag til.
Kom brød i ovnen og lun dem let. Skær dem igennem. Nu skal de fyldes.
Kom først en anelse rejesalat i bunden, så asparges og top med mere rejesalat. Pynt med mere grønt og servér.
Super lækker, let og spændende måde at spise hotdogger på.
Tak til Mira for den gode idé.
[/ingredients]
Skriv din kommentar her