Kylling med ananas og karrysovs

Kylling med ananas og karrysovs

Jeg havde en rest basmati-ris og lidt rodfrugter fra i går. Det blev blandet sammen og kom i små forme og så en tur ind i ovnen.
Jeg havde en idé om, at jeg, når de havde fået lidt kulør, kunne vende dem ud så de også fik kulør på bunden. Men det kunne man ikke bare sådan, så efter at den første gik i stykker, valgte jeg at lade dem blive i formene til de var helt varme.

Salat laves af:

Rucolasalat
Fetaost
Stilktomater
Broccoli, blanceret
Granatæbler – eller kernerne

Alt blev blandet og så kom turen til kyllingen.

400 gr kyllingefilet i strimler brunes på en varm pande i lidt olie. Drysses undervejs med karry, salt og peber.

Imens skæres 2 skiver ananas og befries for skallen.

Når kyllingestykkerne er pænt brune, kommes lidt smør og 1 tsk stærk karry på og ananasskiverne brunes med. Begge dele tages af pande, 3 dl. kyllingeboullion kommes på panden, koges op jævnes med maizena. Smages til med salt og evt. mere karry.

Så er det bare at anrette på tallerken. Salat, ananas med kyllingestrimler og karryssovs over og “riskagerne” der er vendt ud.

Velbekomme!

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*