MADBLOG & LIVSSTIL

Så er jeg nået til sidste feriedag, og selvom jeg glæder mig til at starte på arbejde igen, skal fredagen nydes.

Jeg har i lang tid fablet om, at jeg ville op og besøge Hr. Skov i Blaavand. Det blev så i dag!
Undervejs fik jeg en sms: Har du set vejrudsigten for Esbjerg? – Jo, det havde jeg, men det regnede på vejr derop, men var så tørvejr resten af dagen. Så vejret var fint til sådant et besøg.

20130816_112601

At komme sådan et sted, kræver virkelig selvdesciplin fra min side. Alt det spændede og lækre der er i den butik. ALT kunne jeg bruge, men efter noget studerende frem og tilbage, endte jeg med at købe et Tapasbrædt for 2, tykt bambusbrædt med 2 skåle på. En ramsløgaiola og en marinade blev det også til, og så er der alt det jeg mener jeg skal op efter senere. Mens jeg gik og frydede mig over de gode varer, fik jeg tilbudt et glas sød hvidvin, – det var ret hyggeligt, og jeg følte mig næsten som noget helt særligt.
Hele tiden var de klar med vejledning og forklaring, hvis der var spørgsmål. Virkelig en god service.

20130816_112612

Man kan ikke besøge stedet, uden at smage på maden også. Så vi besluttede os for en Tapas med pølse og ost. Åh den var god, og der blev forklaret hvad det hele var. Skinke med sennep med havtorn, deres egen meget gode pølse med ramsløg-aioli,  pølse med feta serveret med pesto, 3 lækre oste med tilbehør, og kiks, oliven, syltede agurker, lunt brød og smør med salt og peber.

Tapas

Drikkevarerne kunne vi selv finde i butikken og tage med op i caféen. Hr. Skov har selv lavet smagen til 5 forskellige øl.
Vi valgte een fra den lyse del, Sommerfrisk, – een fra den der minder mest om traditionel øl, Skovmærke Ale, – og een mørk øl, Vadehavs Ale. Vi smagte dog kun på de 2, ellers kunne vi vist ikke køre hjem igen. Men nu var der jo 3 for 55,- 😉

SommerfriskOlHr. Skovs Sommerfrisk er en rigtig frisk og let øl, med en svag æblesmag. Rigtig god til en varm aften på terrassen, istedet for et glas vin.
Det er vigtigt, at man hælder langsomt op i glasset, da den ellers vil virke grumset, istedet for fin, lys og klar.

 

 


SkovmaerkeOlSkovmærke Ale
er mere gylden og mere markant i smag. Rigtig god til den serverede Tapas, og i det hele taget, god til mad. Nok den af de to, som vi sværgede til i forbindelse med frokosten.

Vadehavs Ale’en, som er med havtorn, glæder vi os til at smage senere.

 

 

 
Tilslut et par billeder fra Deli-Caféen, hvor der var rigtig hyggeligt, og med udsigt ned på Øl, vin og “Sprithulen” nede i butikken. Når vejret er godt, er der også mulighed for at sidde på terrassen foran, eller på tag-terrassen.

BordLysestage

Et super hyggeligt sted, med gode og mange lokale vadehavsprodukter, som samtidigt kan nydes som lækre anretninger. Giv dig selv den oplevelse, og tag turen til Hr. Skov i Blaavand!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter