MADBLOG & LIVSSTIL

Dagen før dagen

Aller først vil jeg gerne ønsker jer alle en Glædelig og God Jul! Jeg håber I alle må få en dejlig aften og hyggelige dage med dem I holder af. Jeg vil holde helt blog-fri de næste dage, og nyde familien, hyggen og julen.

Men vi er også virkelig ved at være tæt på dagen eller aftenen, hvor rigtig mange spiser sig til en mavepine af al den gode mad der serveres. Jeg tager det helt stille og roligt i dag. Der skal være tid til hyggen, og det er der også. Jeg har fået bagt et par rosinfranskbrød til juledagene. Det er tradition, at vi spiser dem til morgenmad i juledagene, sammen med luciabollerne. Ellers er det som gået ret så stille og roligt. Vi fik julepyntet lidt på vores datters gravsted, besøgt min svigermor og drukket kaffe og smagt lidt mere på julesmåkagerne. Og så er juletræet også blevet pyntet og klar.
Nu glæder vi os bare til Jonas, Jeanne og Bodil kommer hjem i aften. Så skal der hygges max.

I går kogte jeg rullepølse, og den er blevet mega god. Sådan et stykke rugbrød med hjemmelavet rullepølse er en rigtig favorit hos mig. Men jeg skal også have leverpostej, surrib og sild i julen. Allermest glæder jeg mig nu til juleanden med SOVS, gammeldaws hvidkål og kartoffelchips. Jeg har prøvet at foreslå at vi får en salat til, men kan også regne ud, at der intet bliver spist af det. Så vi holder ved det gamle og gemmer salaten til dagene herefter.

Nu vil jeg ikke opholde jer længere, men blot endnu en gang ønske jer en super fantastisk dejlig og skøn JUL!

 

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *