• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Krydrede Oksekødsfrikadeller

Krydrede Oksekødsfrikadeller

Udgivet: 20. jan. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En hurtig aftensmad, som kan laves på under en halv time. Oksekødsbollerne kan krydres mere eller mindre, alt efter hvordan I helst vil have dem, og tilbehøret kan varieres i det uendelige.

300 g hakket oksekød
1 æg
2 spsk hvedeklid/mel
2 spsk mælk
1 lille løg
1 nip chili
1 fed hvidløg
1 tsk oregano
1 tsk salt
lidt peber
olie til stegning

Bland kød med de øvrige ingredienser (ikke olien). Form ca. 9 fine boller(frikadeller) af farsen, og steg dem i olie på en pande.

Servér de krydrede oksekødsboller med en portion fuldkornspasta og masser af grønt.

Mere inspiration

  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld
  • Fiskefrikadeller med ost
  • Pasta med Blomkålssovs

Se mere indhold på bloggen

Pastakurve med Fyld

Duften af friskbagt franskbrød

Snyde Pizzaer der er hurtige

ÆggeLasagne

Mørbrad i kokos og karry

En lille nem salat

Advents- eller Luciaboller

Bastogne småkager

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.