• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Drikke » Fersken Gin & Tonic

Fersken Gin & Tonic

Udgivet: 2. apr. 2018. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så blev det sidste dag i påskeferien. 5 dage går hurtigt, men når det har været en god påske, er det også lidt ok, og især når jeg ved, at vi endelig får varmere vejr nu. Først troede jeg i går, at det var en aprilsnar da jeg så 18 grader næste weekend, men de påstår det sørme også i dag. Så håber jeg bare, at solen også er med på det. Hvor bliver det dejligt.

Vi tager lige lidt forskud i dag, og nyder en rigtig forår-sommer drink. En G&T er altid god, men med en sjat ferskenlikør i, bliver den bare endnu bedre. Så selvom du ikke lige er til den lidt bitre smag af tonic, kan du lide den her. For likøren gør den mere sød.

Jeg kom citronperler i, for der findes ikke lime eller ferskenperler Men citron er også fint hertil.  En skive lime eller fersken er også god til.

[ingredients title="Fersken G&T"]
1 glas - 1 person

  • 3½ cl Gin
  • 5 cl Fersken Likør
  • 1 dl tonic
  • Citron tang perler fra Cavi-Art
  • Masser af isterninger

Bland alle ingredienser, og fyld godt op med is, Kom citrontangperlerne i til sidst. Kan du slet ikke lide tonic, kan danskvand også bruges.

Servér drinken og nyd den i god selskab.

[/ingredients]

Jeg var lige ude og pille lidt i mine krydderurtebedei dag. Og hold da op, hvor de pibler op ad jorden nu. Der er rigtig gang i dem, og det var ikke lang tid inden de første kan bruges. Jeg glæder mig til igen at kunne hente de forskellige urter ind til madlavningen.

Jeg har været lidt sløv med at tænke på såninng i min køkkenhave, men nu skal jeg vist til at have lidt planlagt. Når solen skinner får jeg rigtig lyst. Har du det ikke også sådan?

Mere inspiration

  • Zinfandel min foretrukne vin
  • Sommerdrink med Fersken, Gin og Bobler
  • Cold Irish Coffee
  • Appelsinkaffe

Se mere indhold på bloggen

Glimt fra Nytårsmiddagen 2013

Kagemand til fødselsdag

Æbletærte med sprødt låg

Napoleonskager med karamelcreme

skildpadde kys

Skildpadde kys med chokolade skildpadder

Biscotti – italienske småkager

Hattesgaard Rømø

Hjortens Kåldolmer

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.