MADBLOG & LIVSSTIL

Fersken Gin & Tonic

Så blev det sidste dag i påskeferien. 5 dage går hurtigt, men når det har været en god påske, er det også lidt ok, og især når jeg ved, at vi endelig får varmere vejr nu. Først troede jeg i går, at det var en aprilsnar da jeg så 18 grader næste weekend, men de påstår det sørme også i dag. Så håber jeg bare, at solen også er med på det. Hvor bliver det dejligt.

Vi tager lige lidt forskud i dag, og nyder en rigtig forår-sommer drink. En G&T er altid god, men med en sjat ferskenlikør i, bliver den bare endnu bedre. Så selvom du ikke lige er til den lidt bitre smag af tonic, kan du lide den her. For likøren gør den mere sød.

Jeg kom citronperler i, for der findes ikke lime eller ferskenperler Men citron er også fint hertil.  En skive lime eller fersken er også god til.

[ingredients title="Fersken G&T"]
1 glas - 1 person

  • 3½ cl Gin
  • 5 cl Fersken Likør
  • 1 dl tonic
  • Citron tang perler fra Cavi-Art
  • Masser af isterninger

Bland alle ingredienser, og fyld godt op med is, Kom citrontangperlerne i til sidst. Kan du slet ikke lide tonic, kan danskvand også bruges.

Servér drinken og nyd den i god selskab.

[/ingredients]

Jeg var lige ude og pille lidt i mine krydderurtebedei dag. Og hold da op, hvor de pibler op ad jorden nu. Der er rigtig gang i dem, og det var ikke lang tid inden de første kan bruges. Jeg glæder mig til igen at kunne hente de forskellige urter ind til madlavningen.

Jeg har været lidt sløv med at tænke på såninng i min køkkenhave, men nu skal jeg vist til at have lidt planlagt. Når solen skinner får jeg rigtig lyst. Har du det ikke også sådan?

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *