• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sæson » Nytår » Snacks til Nytårsaften

Snacks til Nytårsaften

Udgivet: 26. dec. 2018. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Sidder du også har sådan lidt små ondt i maven af julemaden, slikket og småkagerne? Jeg er helt sikkert ikke den eneste, så I dag har vi aftalt at vi får en ganske almindelig rugbrødsmad uden dikkedarer.

Men vi har haft en helt fantastisk dejlig jul, og heldigvis er den ikke slut endnu. Jeg fik mange dejlige gaver, bla. et billede af Gry, en lækker ny køkkenvægt, tallerkener og kopper i hvid riflet og en billet til "Cirque Éloize SALOON" show i Aarhus Musikhus.
I går var der så absolut 0-dag. Vi lavede intet, udover at bevægede os til konfektskålen og så lige hen til bordet for at få lidt at spise. Men det var nu ikke meget. Og så legede og sang vi med barnebarnet Gry, så der blev hygget igennem i den lille familie.

Der er stadig småkager i kagedåserne, og de smager også stadig dejligt til en kop kaffe, men nu hvor jeg så småt begynder at tænke over menuen nytårsaften (og samtidigt guffer pebernødder), tænker jeg, at de må kunne bruges til noget snacks til en nytårsdrinks.

Så der blev fundet en rest ost frem fra køleskabet, lidt af resten af fløden og så nogle pebernødder frem. Citron- og Balsamico tangperler har jeg altid i skabet, og det blev det helt perfekte match.

[ingredients title="Pebernøddesnacks"]
7 stk - men gang bare op som du har pebernødder til.

  • 7 pebernødder
  • 50 gr blåskimmel ost
  • 1-2 spsk fløde
  • citron- og/eller balsamico tangperler
  • gerne lidt grønt, det havde jeg bare ikke lige

Kom ost og fløde i en lille skål og mos det sammen, så det er en helt glat ostecreme. Kom i en sprøjtepose og sprøjt en lille top ud op pebernødderne. Pynt med tangperler og servér

Super nemt i bedste "stop-spild-af-mad" stil og så smager de små hapsere rigtig dejligt. De er helt sikkert også gode på ostebordet.

[/ingredients]

Mere inspiration

  • Sildesalat til julefrokosten
  • Limoncello Snekonfekt
  • Nytårsmenuen 2015
  • Julens Mazarintærte

Se mere indhold på bloggen

Fiskefilet i ruller og farverige rodfrugter

Knuste kartofler

Verdens bedste Chokoladeis

Boller med risengrød

billede med bananpandekager

Bananpandekager - sund og nem opskrift

Gourmetophold på Bandholm Hotel

Farverig Salat

Claus Meyers fletbrød med modifikationer

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.