MADBLOG & LIVSSTIL

Nytårsmenuen 2015

Så blev den endelig klar (tror jeg nok, hvis jeg ikke ændrer på den inden) - nytårsmenuen for i år.

Er I spændte på, hvad vi skal spise på Tøndervej i år?
Det er faktisk ikke så avanceret, men sammensat til en menu, bliver det forhåbentlig en god og dejlig menu. Jeg glæder mig i hvertfald både til at forbedrede maden, servere den for mine gæster og selv smage på den. Selvom det ikke er en sønderjysk nytårsmenu, skal vi slet ikke undvære hverken grønlangkål eller kålpølser. De er flettet med ind i retterne 🙂

Men alt tages med forbehold, for det er ikke spor usædvanligt, at der kommer ændringer/tilføjelser undervejs.

Nu mangler jeg kun at få de rigtige champagne/vine sat ind til menuerne, så skulle alt næsten være klar til den næste store aften 🙂

Mere indhold til dig

3 reaktioner

  1. Vil gerne lave bøfferne som er nævnt i 4 retters lørdagsmeny fra 2012. I opskriften står der at bøfferne efter marineringen skal brunes og derefter have 20 min i ovnen. Ved hvilken temperatur?
    Mvh Lonni

  2. Hej. Har styr på “alt” vedr. krondyr med brombær osv.
    Kan IKKE finde, hvor mangepersoner opskriften er til??
    Og det er jo nytårsaften i morgen ??? mvh. Tove

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *