• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Menuer » Nytårsmenuen 2015

Nytårsmenuen 2015

Udgivet: 27. dec. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så blev den endelig klar (tror jeg nok, hvis jeg ikke ændrer på den inden) - nytårsmenuen for i år.

Er I spændte på, hvad vi skal spise på Tøndervej i år?
Det er faktisk ikke så avanceret, men sammensat til en menu, bliver det forhåbentlig en god og dejlig menu. Jeg glæder mig i hvertfald både til at forbedrede maden, servere den for mine gæster og selv smage på den. Selvom det ikke er en sønderjysk nytårsmenu, skal vi slet ikke undvære hverken grønlangkål eller kålpølser. De er flettet med ind i retterne 🙂

Men alt tages med forbehold, for det er ikke spor usædvanligt, at der kommer ændringer/tilføjelser undervejs.

Nu mangler jeg kun at få de rigtige champagne/vine sat ind til menuerne, så skulle alt næsten være klar til den næste store aften 🙂

Mere inspiration

  • Med HelloFresh måltidskasser er det altså nemt
  • Julegrisen er Økologisk
  • Svinemørbrad med svampesoufflé
  • Nytårsmenuen 2012

Se mere indhold på bloggen

Ferie i sommerhus

Nyt design på bloggen

Oksekødsboller i tomatsauce

Sundere Risalamande

Hvidkålsbudding til 2 dage

hel kylling i ovn med tilbehør

Hel kylling i ovn med tilbehør

Chokolade Mousse på vand

Grøntsager syltet med øl

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Skriv din kommentar her Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Lonni Jørgensen

    januar 14, 2020 at 11:34 am

    Vil gerne lave bøfferne som er nævnt i 4 retters lørdagsmeny fra 2012. I opskriften står der at bøfferne efter marineringen skal brunes og derefter have 20 min i ovnen. Ved hvilken temperatur?
    Mvh Lonni

    Svar
  2. Tove Ølgod

    december 30, 2019 at 8:40 am

    Hej. Har styr på “alt” vedr. krondyr med brombær osv.
    Kan IKKE finde, hvor mangepersoner opskriften er til??
    Og det er jo nytårsaften i morgen ??? mvh. Tove

    Svar
    • Ellen

      december 30, 2019 at 11:08 am

      4 personer. Men er I de store risspisere, så kog 300 gr ris.
      God nytårsaften og godt nytår.

      Svar

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.