• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Salater

Julet Rødkålssalat

Udgivet: 3. dec. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så blev det 1. søndag i advent og nu starter julemåneden rigtigt. Til mange julefrokoster serveres der frikadeller og medister, og her vil denne rødkålssalat passe perfekt. Du kan nøjes med at have rødkål, æbler og nødder i, eller du kan tune den op med det jeg har gjort. Det giver mange dejlige smagsoplevelser og de fleste får een til at tænke på jul.

[ingredients title="Julet Rødkålssalat"]

  • Rødkål - helt fintsnittet
  • æble
  • clementin
  • granatæblekerne
  • valnødder
  • persille
  • Dressing:
  • 2 spsk tyttebærmarmelade
  • 2 spsk olie
  • 2 spsk granatæbleeddike
  • salt og peber

Snit rødkål fint. Jeg bryder mig ikke om det grovsnittede, så derfor er min altid i tynde strimler.Bland dressingen sammen og smag til med salt og peber. Vil du have den syrlig, så tilsæt citronsaft. Vend rødkålsstrimlerne i dressingen og lad det stå og trække mens du gør resten klar.

Skær æble i små tern og del clementiner i mindre stykker. Bank granatæblekernerne ud og hak valnødder og persille groft.

Vend nu æbler, clementiner og persille i salaten og pynt rundhåndet med granatæblekerner og valnødder.

[/ingredients]

 

Mere inspiration

  • Laksesalat med Rygeost
    Laksesalat med rygeost og æble
  • Søde porrer til forret
  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Roulade med solbær

Syltede Peberfrugter

Da det hele gik i kiks...

De lækreste Blomkålsfrikadeller

Hindbærmarmelade med rom

Rosenkålssalat med ananas

Kold Morgenmadsgrød

Bagte tomater til pasta

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.