MADBLOG & LIVSSTIL

Tanker og salat

Har I det ligesom jeg, at tiden bare flyver afsted? Jeg synes, at det er vildt underligt at i morgen har vi årets længste dag. D. 21 Juni står solen højest, og vi har somersolhverv. Dagene bliver herefter igen kortere. Heldigvis ikke meget ad gangen, men alligevel. Vi er halvvejs i år 2017. Var det ikke lige for lidt siden, vi sprang ind i et nyt år og ønskede hinanden et godt år 2017?

Men hvis vi så begynder at tænke på månederne der er gået siden nytår, ja så har vi jo faktisk lavet en hel masse i den tid. Både på arbejdet, her i huset, sammen med andre i vores fritid og også i min lille webshop. Shop Jensen barslede jeg med i sidste halvdel af 2016, og det går stødt fremad. Jeg har fået nogle gode aftaler med leverandører, super gode samarbejdspartnere og mange gode kunder der vender tilbage. Jeg har også fået lært lidt om regnskab, for sådan noget følger jo også med.

Resten af året, er der også flere planer, så jeg er helt sikker på, at jeg ikke kommer til at kede mig.

Nu ved jeg jo nok, at vejret skulle skifte lidt om igen, men jeg er optimist, og det er sommer. Så jeg har lavet et par omgange ispinde til fryseren i dag. Én portion med Kærnemælkskoldskålsis (hold op et langt ord) med citronperler og én portion med Latté is. De ligger i fryseren nu, og i morgen skal de overtrækkes med chokolade.

Min plan for aftensmaden, er ikke alt for god når vejret er så godt som det har været de sidste dage. I går kunne vi ikke have andet end en omgang god hjemmelavet Koldskål med tykmælk, kærnemælk, Hyben-Æble sirup og jordbær, blåbær og kammerjunkere. I dag havde jeg så en plan, og det var at få brugt lidt af resterne i køleskabet. Så menuen blev til en salat med det vi lige havde.

Salaten var med salat fra haven, fine spæde gulerødder, som jeg trak op i køkkenhaven, tomater, peberfrugt, en rest karamelliseret svinekød i mindre stykker og toppet med 2 stor-smilende halve æg. Men en god vinaigrette til, og et tyrkisk brød, blev både vores maver og køleskabet glad.

Det blev så ikke lige til aftensmaden i haven, men eftermiddagen nød jeg ude i solen.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *