• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Brød & Sødt » Is » Jordbærsæsonen er igang
Klar til at gå igang

Jordbærsæsonen er igang

Udgivet: 1. jun. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

I dag  lagde jeg mærke til, at der nu rigtig er gang i jordbærsalget ved vejboderne. Jeg købte nu ingen, men snart kommer der solmodne søde jordbær i min indkøbskurv også.

Jeg hiver lige en jordbæropskrift frem, som har været på bloggen sidste år. Men den er absolut lige aktuel.

Det er JORDBÆRSORBET.

Med sådanne ispinde i fryseren, har man altid lidt når lysten skulle dukke op.

Er du mere til at spise jordbærene for sig, skulle du måske prøve de MARINEREDE JORDBÆR med  Yoghurtis til. Dejlig frisk og sommerlig dessert - eller bare når det lige er nu-mangler-jeg-altså-noget-sødt.

 

Rigtig god og  jordbærsød-Uge til dig.

 

Mere inspiration

  • Flødeis med kokos
  • Blondies med hindbærsirup
  • Is med mascarpone og solbærsirup
  • Vaniljeis med chokolade og kaffe

Se mere indhold på bloggen

Hakkebøffer på Egetræ

Gurkemole

Update fra Aarhus

Giftkager med kaffesmørcreme

Luciabrød eller Lussebit

Mad i ovn - og hvidløgsflutes

Turen til Årø

Glutenfri brød

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.