Kylling i Karry

Kylling i Karry

Kyllingefileter, et hvidkålshoved, gulerødder og lidt ærter, kan sammen med karry og kokosmælk blive en rigtig gang lækkerbid i gryden.

mini-DSC_0015

Kylling i Karry:

  • 3 kyllingefileter
  • hvidkål – ja en skålfuld ;)
  • 3 gode økologiske gulerødder
  • 2 dl ærter
  • 1 løg i små tern
  • 2 tsk karry
  • salt og peber
  • 1 dåse kokosmælk

mini-DSC_0017

Ingredienserne er klar.

Skær kyllingefileterne i små tern.
Svits karryen i smør på panden. Rigeligt med smør ville Brødrene Price sige, men jeg bruger nu lidt mindre.
Svits løg i tern med, og derefter kødet.

Når det er godt brunet, kommes gulerødder i skiver, ikke for tynde skiver, og hvidkålen der er skåret i mindre stykker med i. Tager lige lidt farve, inden kokosmælken kommes ved. Så er det bare at lægge låget på, og lade retten simre i en lille ½ time.

mini-DSC_0020

Imens koges risen. Jeg valgte Basmatiris.

Når risene er færdige og kødet og grøntsagerne er møre, kommes ærterne ved. Smages til med salt og peber.

Og vupti, så er det allerede færdig, og klar til servering. Super nem og hurtig.

mini-DSC_0021

Jeg fandt lige 2 skiver franskbrød, der trængte til at blive spist, som jeg ristede.

Jeg synes bare det har den smukkeste farve.

 

Print

2 Comments

  1. Thomas Christensen

    Det lyder rigtig lækkert og det ser mindst lige så lækkert ud. Det må prøves i løbet af næste uge :D Tak for inspirationen til at prøve lidt andet end normal kylling i karry med løg og æble :)

  2. Vi “plejer” normalt at få ananas i karrysovsen, men den her er meget bedre. Kokosmælk giver en helt utrolig lækker smag. Så den tror jeg bestemt I vil synes om.

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*