• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Drikke » Hyldebærtoddy der varmer

Hyldebærtoddy der varmer

Udgivet: 27. sep. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så er hylden så småt ved at være med sorte modne bær, og vejret viser sig indimellem fra en side, der kræver lidt at varme sig på. En varm hyldetoddy, giver varmen helt ud i tæerne. Skal børn have det, skal man nok udelade rommen 🙂

2 dl vand
1 dl koncentreret hyldebærsaft
1 stjerneanis
½ kanelstang (eller ¼ tsk stødt kanel)
2 cl mørk rom
citronsaft
(evt sukker )

Varm hyldebærsaft og vand op med kanel og stjerneanis, lad det stå ved lav varme ca. 5-10 min. Skal ikke koge.
Tag det af varmen, og fisk kanelstang og stjerneanis om, og kom rom i. Smag til med citronsaft og evt. med sukker, hvis den ikke er sød nok.
Server rygende varm.

Mere inspiration

  • Zinfandel min foretrukne vin
  • Sommerdrink med Fersken, Gin og Bobler
  • Fersken Gin & Tonic
  • Cold Irish Coffee

Se mere indhold på bloggen

Bønnesalat

Hjemmelavede Forårsruller

Persillepesto med hytteost

Ris ala Mande med Kanelsvesker

Karameller med pistacienødder

Jule Kransekager

Forårs hakke-bøf.

Marcipan Knuder

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.