• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Brød & Sødt » Småkager » Homemade Havrekiks

Homemade Havrekiks

Udgivet: 25. nov. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

I Netto har de altid mange spændende ting -  en del er ganske ubrugeligt, men der er også noget som jeg så absolut må eje.  I dag fandt jeg et kage-stempel med 100% Homemade, og det mangler jeg helt sikkert når jeg skal bage kiks. De kan vist ikke være ude et "100% Homemade" stempel 🙂
Der var endda en opskrift med, men jeg valgte at lave min egen.

Homemade Havrekiks
3 dl havregryn
2 dl rørsukker
100 gr smør i små tern
2½ dl hvedemel
2 tsk bagepulver
3 tsk kardemomme
3 spsk mælk

Kom havregryn i foodprocessoren og blend dem helt fint. Tilsæt resten og kør til det bliver til en klump dej.

Tag dejen ud, og form den til en kugle. Læg den koldt i 15 min.

Rul dejen ud på et melet bord, ca ½-2 cm tykkelse, og udstik runde eller firkantede kiks. Har du et stempel, skal det passe med størrelsen. Læg kiksene på bagepladen og giv dem et stempel.

Bages ved 190 grader i ca 10 - 15 min.  Lad dem køle af, og nyd dine Homemade kiks.

Skal det være ekstra godt, kan de dyppes i chokolade, eller lægges sammen 2 og 2 med en chokoladecreme imellem.

Mere inspiration

  • Julede Havregrynssnitter
  • Minnie Mouse Popcakes
  • Bastogne småkager
  • Morgenmads Cookies

Se mere indhold på bloggen

Bløde Lakridskarameller

billede til stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs (stegt i ovn)

Madplanen for uge 17

Hvedekerne Deller

Guleærter og hamburgerryg

Appelsinkaffe

Stegte ris med kylling og rejer

Laksefingre og hjemmelavet remoulade

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.