Spelt med blomkål

Spelt med blomkål

I går lovede jeg, at I ville få salatopskriften i dag, og det må jeg hellere holde :-)

Det er en super nem salat, og den mætter dejligt, så kan nemt udgøre det for kartofler, salat eller pasta.

pandekager-perlespelt

Brug den mængde, som passer med portionen du skal bruge.

Blomkål i små buketter
2 fed hvidløg
Perlespelt
Peberfrugt

Grønne oliven, ca. 10 stk
Persille, 1 håndfuld, skyllet
4 spsk olivenolie
½ dl pinjekerner, ristet
salt

Skyl og kog perlespelt i ca. 10 min.
Skær blomkål i helt små buketter, og steg dem sammen med hvidløg i små tern,  i lidt olie på en pande, til de bliver svagt brune (ca. 10-15 min).
Bland spelten med blomkål og peberfrugt i mindre tern, når det er lidt afkølet.

Kom oliven uden sten, persille, olivenolie og let ristede pinjekerner i blenderen og kør det så glat du kan. Der kan kommes mere olie i, hvis det bliver for tyk. Smag til med salt.

Bland persille-pestoen med salaten og server.

Blomkaal-perlespelt

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*