MADBLOG & LIVSSTIL

Så er den SMUKKE festival startet.

Så er jeg vel ankommet i den SMUKKE Bøgeskov, og klar til SMUK fest i den næste uges tid. Armbåndet sidder smukt om håndleddet og Hoteltet er fyldt op med bagagen. Det er 8. gang jeg er med til festival i Skanderborg, og alle år har det været en smuk og fantastisk oplevelse.

I år er der så lidt ekstra, da jeg er inviteret med af festivallen som madblogger, og derfor har fået pressekort og pressearmbånd. Så der skal også arbejdes lidt mellem alle de smukke oplevelser. Jeg skal besøge de forskellige madsteder og skrive om, hvad de kan tilbyde og hvordan kvaliteten i det hele taget er af alle de spændende madboder der er. Det bliver en spændende opgave, og jeg glæder mig meget.

SMUK fest startede i 1980 og hed den gang blot Skanderborg Festival. Siden 1985 har festivallen heddet Danmarks Smukkeste Festival, og det er der vist ingen der kan sætte spørgmålstegn ved.
I 1986 åbnede man Chez Walther - landets første festivalrestaurant , der diverterede med en menu af Laksemousse, Culottesteg og Honningmelon til en pris af 120 kr. Det må man da kalde en rigtig 80'er menu. Siden da er der kommet mange flere spændende og gode spisesteder til.
I år kan bla. nævnes Bitz & Holm, som vi alle kender fra Go Morgen DK der har deres helt eget spisested i bøgeskoven med komfurmad. Her laver de 2 kokke alt på deres måde. Altså mad fra bunden og med de bedste råvarer - med kærlighed og kant.

Eller Tulip Dinner, der serverer alt i bacon, lige fra bacon-is til bacon-shots.

Jeg skal helt bestemt besøge begge disse steder.

Jeg vil forsøge at komme til en computer i presseteltet, så jeg løbende kan fortælle om mine oplevelser. Kan jeg ikke det, får I det hele når jeg kommer hjem igen. Kameraet er selvfølgelig min faste følgesvend, så der vil komme massevis af billeder senere.

I morgen, når festivallen officielt åbner, vil jeg tage en tur rundt og finde de steder jeg vil besøge og skrive lidt om. Indtil da, vil der nok mest være hygge ved teltet på Skanderborg Hus. Og så skal vi nyde den medbragte madkurv, der består af Frikadeller med grønt, Pastasalat og en Spelt/Kartoffelsalat. Senere kommer der ost og mere hygge. Den helt perfekte start på en dejlig festival.

Mere indhold til dig

Skriv din kommentar her

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *