• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Livsstil » Festival-Marked » Søndag på Foodexpo

Søndag på Foodexpo

Udgivet: 19. mar. 2018. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

I går tog jeg turen til Herning Messecenter, hvor der søndag, mandag og tirsdag er Foodexpo. Foodexpo er Nordens største messe inden for foodservice, catering, hotel, restaurant og detail. Hele 10 haller var fyldte med udstillere, og overalt blev jeg bare fyldt med spændende indtryk. Der er simpelthen spækket med oplevelser lige fra fagkonkurrencer og foredrag til alle de nye trends indenfor området. Og jeg slugte alt. Næsten da, for hvis jeg overhovedet skulle kunne rumme det, måtte jeg vælge lidt. Og store maskiner til storkøkkener og restaurantmøbler var ihvertfald et par områder jeg kunne springe over. Faktisk "nøjedes" jeg med de 7 haller og lige en snert af nr. 8. Men så var jeg også mæt både i mave og i hovedet.

Jeg fik mange gode snakke, både med dem jeg allerede samarbejder eller handler med, men også flere nye kontakter blev oprettet. Selvfølgelig var jeg forbi Poul fra Cavi·art® , hvor jeg får tangperlerne fra, og også Karlsens Krydderier, som jeg har været på messe sammen med flere gange, skulle der lige hilses på. Mariager Saltcenter var også repræsenteret, og den var jeg også rundt om.

Cavi·art® standen skulle da lige foreviges 🙂

Der er omkring 25.000 mennesker der besøger Foodexpo i løbet af de 3 dage, så da jeg lige spottede den søde Malou blandt alle de mennesker, blev der uddelt rigtig madblogger kram. Vi ses ikke så ofte, men gensynet er altid hyggeligt. Så er det at jeg lige tænker, at nu må jeg tage mig sammen og komme op og besøge hende i Aarhus. Her bagefter kan jeg se, at flere at de madbloggere jeg kender, også var der i går.

Mariager Saltcenter

Nu var det ikke for at købe jeg var på messen, men en mælkekarton hvor svampe vokser ud af, kunne jeg ikke lade stå. Nu er jeg spændt på at se, om jeg får lige så fine svampe som de havde. Hos Karlsens Krydderier fik jeg prøver på sprayolie med hjem i posen.

Ind imellem alle udstillere, var der også café og spisesteder, men det kunne jeg nu slet ikke gøre brug af med alle de spændende smagsprøver vi fik undervejs rundt i hallerne. Jeg var ganske enkelt rigtig mæt.

Jeg glæder mig allerede til om 2 år, hvor Foodexpo igen afholdes i jylland. Men jeg tror nok, at jeg allerede nu har bestemt mig for at til den tid vil jeg tage en overnatning i Herning, og så besøge messen 2 dage. For det er en ret stor mundfuld på kun een dag. Der er rigtig mange mennesker og trængsel overalt, så jeg var helt ør i hovedet efter 4 timer. Og så er 10 haller mange, kan jeg godt fortælle jer.
Åh ja, jeg fik da også smagt på økologiske boblende vine, lavet på the. De var virkelig gode, og dem er jeg sikker på, I vil komme til at høre mere om senere.

En rigtig god dag i Herning.

Mere inspiration

  • Tønder Festival 2018
  • En dag i Mariager
  • Weekend i Kolding med Fødevarefestival
  • En dag mere på Tønder Festival

Se mere indhold på bloggen

Farsruller med Parmaskinke

Lakridskylling i wok

"Pull Pork" & burger

Lidt om min Københavner-tur

Squashpasta med persillepesto

Esbjerg i foråret

Æggekage med creme fraiche

Forkælelse i Bøgeskovens backstage - 2012

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.