MADBLOG & LIVSSTIL

Hold nu helt op, hvor har der været godt vejr i weekenden. Jeg kunne jo helt undvære jakken og de små regndråber der kom, kunne ingen blive våde af. Jeg har hygget mig i Kolding, hvor der også var Fødevarefestival Nicolai. Et lille hyggeligt marked, hvor de lokale producenter viste deres produkter frem. Og der var en del, og alle var de lige spændende. I får lige et par glimt fra dagen, hvor især de hjemmelavede økologiske is fra Engmarksgård gjorde mig begejstret. Alt er lavet helt fra bunden, og alle produkter er økologiske.
Jeg fik en af de dejlige ispinde med solbær og jernurt, hvor krydderurten på fineste vis er med til at forstærke smagen af solbær. Isen er fremstillet af fløden fra deres jerseykøer, og der fremstilles is der både fornøjer og overrasker. Sammensætningen med frugt/bær og krydderurter er virkelig godt.

Jeg vil lige nævne, at indlægget ikke på nogen måde er sponsoreret. Jeg har ikke spist mig mæt i gratis is, eller drukket et par flaske vin. Det er fordi jeg blev begejstret, og der kom da også både kaffelikør og et par poser mele med hjem derfra  🙂Mondavi der med to vingårde i henholdsvis Fredericia og Sdr. Vilstrup ved Kolding laver en dejlig vin. Især deres Rosé er rigtig god med en duft af hyldeblomst og smagen af sommer. Men kan nu også sagtes drikkes på andre tider end sommer. Jeg vil både kunne drikke den til fiskeretter og som en hyggedrik uden noget til. Jeg blev faktisk så interesseret, at jeg overvejer et besøg på vingården i Sdr. Vilstrup.

Fest på taget af Føtex – og hele byen kunne nyde musikken 🙂
Gå tur i Kolding mens mørket falder på. Koldinghus er smuk med lys i de mange vinduer.
Lækker italiensk buffet hos Nicolai Café – Kan bestemt anbefales.
Der er noget specielt over en lystbådehavn, og jeg elsker det. Især når solen skinner, er der fantastisk smukt og dejligt.

En måge der ville snakke – morgenhygge på altanen og vin og jazz hos Vin med Mere er lig med en dejlig weekend i Kolding by.
print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter