• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Små Retter » Efterårs Pasta med svampe

Efterårs Pasta med svampe

Udgivet: 6. nov. 2017. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

En rigtig lækker pastaret der passer perfekt til efteråret. Svampe, bacon og fløde - så kan det ikke andet end blive godt. Skal det være helt ekstra godt, vil et drys parmesan slet ikke være så ringe.

[ingredients title="Efterårs pasta med svampe"]
2 personer

  • 250 gr frisk pasta
  • 100 gr bacon i tern
  • 50 gr hakkede hasselnødder
  • 100 gr babyspinat
  • 250 gr markchampignon
  • 1 løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1½ dl fløde
  • smør til stegning
  • salt og peber

Gør champignonerne rene og skær dem i grove stykker. Skær løg og hvidløg i små tern. Vask og tør spinat.
Kom vand med salt i en gryde og bring i kog. Når pastavandet koger, kommes pastaen i og koger 2-3 min, eller til det er mørt.
Brun bacon på en varm pande og tag det af, når det er sprødt.
Kom løg og hvidløg i panden og steg dem let.  Tilsæt champignon og lad dem steg med til de lige ændrer farve. Tilsæt fløden og lad det hele koge op i 1-2 min.
Tilsæt spinaten og vend rundt bladene lige falder lidt sammen. Smag til med salt og peber.

Bland den afdryppede pasta i champignonsaucen, så det bliver godt blandet. Varm evt. hurtigt op.

Server pastaen med et godt drys bacon-nøddeblanding og gerne lidt rødbedechips.

Jeg serverede små frikadeller til, men det er absolut ikke nødvendigt, og næste gang tror jeg det bliver uden.

[/ingredients]

Mere inspiration

  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Baconkartofler med Trøffel Caviart
  • Spyd med pasta-pizza
  • Snackpeber med fyld

Se mere indhold på bloggen

Julefrokost i går, - ondt i hovedet i dag.

Hvor er der dejligt i Bøgeskoven

Ostekage med jordbær

Eton Mess med jordbær

Hindbær Konfekt

Så er den SMUKKE festival startet.

Chili-Chokolade Småkager

Cowboy Toast med lidt ekstra

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.