• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Brød & Sødt » Småkager » Mars Cookies

Mars Cookies

Udgivet: 16. apr. 2015. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så kan vi snart skrive fredag, og dermed også weekend. Jeg har flyvende travlt på arbejdet lige for tiden, så weekenden skal virkelig bruges til at slappe af, og lade op til en ny uge. Det vil jeg gøre i sommerhus på Rømø, og vejret siger jo også skønt vejr. Men når jeg nu skal sidde og læse og nyde udsigten, skal der også kaffe og en enkelt lille kage til. På  Cutecarbs.com stødte jeg på disse overlækre cookies med marsbarer. De er sprøde udvendig og seje inden i. Er det ikke sådan en cookies skal være?  Jeg tror de er perfekte som weekend sødt.

300 g blødt smør
150 g sukker
6 spsk brun farin
3 tsk vaniljesukker
2 tsk natron
450 g hvedemel
6 spsk mælk
6 mars bar

Start med at skære de 3 Mars i små tern og bland dem i melet. Så klistrer de ikke sammen i en klump. Skær de andre 3 ud i 24 skiver og lad dem ligge til senere.

Kom det bløde smør i en skål, og rør det sammen med sukker, farin og vaniljesukker. Tilsæt mel med mars, natron og mælk og ælt det til en blød dej.

Tril nu 24 kugler af dejen, hvor der i hver gemmes en skive mars. Kuglerne er på størrelse med en bordtennisbold.

Læg dem på en plade med bagepapir og giv dem et lille tryk med håndfladen. De flyder lidt ud når de bages.

Bag dem i en 250 grader varm ovn i ca. 7 min. Hold øje med dem, de skal ikke være mørke.
Lad dem køle af, før de flyttes, og nyd duften imens.

Har jeg foresten vist jer, mine små søde bamser? Jeg  synes de er super søde.

Må I alle få en fantastisk weekend, fyldt med sol og glæde!

Mere inspiration

  • Julede Havregrynssnitter
  • Minnie Mouse Popcakes
  • Bastogne småkager
  • Morgenmads Cookies

Se mere indhold på bloggen

Cantaloupe Brud

Mørbrad i kokos og karry

gammeldags brunkål kopi

Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål

Boghvedebrød

Nissernes Marcipanknas

Asparges med stenbiderrogn

Hapsere til velkomstdrinks

Bygotto med Fiskefilet

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.