Så kom der en lille pakke fra Knuthenlund med lækker fåreost, -brie og -yoghurt.
Knuthenlund laver håndlavede oste og yoghurt af får- og gedemælk fra egen bestand af fritgående økologiske malkefår- og geder. Jeg glæder mig meget til at smage osten og brien, og især efter at have smagt jordbæryoghurten, kan det ikke andet end blive en god oplevelse.
Knuthenlunds fåreyoghurt med jordbær er en smagfuld yoghurt, som er rørt op med danske økologiske jordbær, vanille, rørsukker og citronskal. Yoghurten er lavet af ren økologisk fåre-sødmælk, håndrørt og endda også håndfyldt. Man kan næsten smage den blide og skånsomme behandling den har fået. Den er blød og fløjsagtig, måske en anelse for sød efter min mening, men er man til det søde, er den helt perfekt til en dessert, eller til morgenmad med drys på. Tilsætter man selv lidt mere citronskal (økocitron), får man den helt perfekte smag, så man næsten bliver afhængig af den.
Jeg lavede en lille onsdagsdessert med yoghurten (øv at der ikke var mere af den), som blev vild lækker.
Fårets Yoghurtdessert
200 gr hindbær (frosne)
2 bananer
Makroner
1 bæger Fåre-jordbæryoghurt fra Knuthenlund
Chokolade til pynt
Hindbær koges ganske kort med en skefuld sukker, så bærene moses let ud. Afkøles.
Fordel hindbær i bunden af 4 glas og skiv ½ banan over hver.
Knus makroner hen over, og slut af med yoghurt.
Pynt med hakket chokolade og server afkølet.
Skriv din kommentar her