• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
  • skildpadde kys
    Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • gulerodssuppe med torsk
    Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • hokkaidosuppe med bacon
    Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • mørbradgryde med champignon og paprika
    Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • grøntsagsgryde med hakket oksekød og spidskål
    Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • ølkage opskrift
    Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • hakkebøf med bløde løg
    Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • millionbøf med pasta eller kjartoffelmos
    Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • et billede med kiksekage uden palmin
    Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin
  • makronkager med makroner
    Makronkager - små kager med makroner
  • luksus hindbærsnitter
    Luksus hindbærsnitter med crumble
Jensens Madblog: Forside » Dessert

Fårets Yoghurtdessert

Udgivet: 28. feb. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Så kom der en lille pakke fra Knuthenlund med lækker fåreost, -brie og -yoghurt.

Knuthenlund laver håndlavede oste og yoghurt af får- og gedemælk fra egen bestand  af fritgående økologiske malkefår- og geder.  Jeg glæder mig meget til at smage osten og brien, og især efter at have smagt jordbæryoghurten, kan det ikke andet end blive en god oplevelse.

Knuthenlunds fåreyoghurt med jordbær er en smagfuld yoghurt, som er rørt op med danske økologiske jordbær, vanille, rørsukker og citronskal. Yoghurten er lavet af ren økologisk fåre-sødmælk, håndrørt og endda også håndfyldt. Man kan næsten smage den blide og skånsomme behandling den har fået. Den er blød og fløjsagtig, måske en anelse for sød efter min mening, men er man til det søde, er den helt perfekt til en dessert, eller til morgenmad med drys på. Tilsætter man selv lidt mere citronskal (økocitron), får man den helt perfekte smag, så man næsten bliver afhængig af den.

Jeg lavede en lille onsdagsdessert med yoghurten (øv at der ikke var mere af den), som blev vild lækker.


Fårets Yoghurtdessert
200 gr hindbær (frosne)
2 bananer
Makroner
1 bæger Fåre-jordbæryoghurt fra Knuthenlund
Chokolade til pynt

Hindbær koges ganske kort med en skefuld sukker, så bærene moses let ud. Afkøles.
Fordel hindbær i bunden af 4 glas og skiv ½ banan over hver.
Knus  makroner hen over, og slut af med yoghurt.

Pynt med hakket chokolade og server afkølet.

 

 

Mere inspiration

  • TUC kage
    TUC kage pyntet med flødeskum og bær
  • pandekager bagt i ovn
    Pandekager bagt i ovn: En nem opskrift
  • gammeldags pandekager
    Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej
  • Små påske pavlova

Se mere indhold på bloggen

Vietnamesisk Biksemad

Gulerodsmuffins med Ostetopping

Lidt løse skriblerier

Spinat-Æggekager

Ris Smørrebrøds Lagkage

Bagt Rødbedesalat

Oreo-Kiksekagen

Lørdagshygge med majskolber

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør
  • Lækker millionbøf med pasta eller kartoffelmos
  • Nem kiksekage - opskrift med eller uden palmin

Copyright © 2023 · Jensens Madblog.