Madplan uge 41

MANDAG:

Boller i Karry  lavet efter denne opskrift, blot med kødboller istedet for kylling. Serveret med ris.

TIRSDAG:

Laks med birkes og spinat  serveret med frisk pasta og noget grønt af en slags

ONSDAG:

Kyllingebryst med spinat og ost
Hertil speltkerne med rodfrugter og noget grønt. Jeg vil eksperimentere med en dessert  med citronsauce, letfrosset mousse, flødecreme og crumble. Men er ikke helt sikker på hvordan og med hvad.

 

TORSDAG:

Grøddag: Her bliver det til Risengrød!
Ja jeg ved nok det ikke er jul endnu, men vi elsker risengrød og får det uanset årstid.

FREDAG:

Brunkål med Skinke
en rigtig solid ret, men spis den ikke hvis du skal ud efter aftensmaden ;-)

LØRDAG:

Lørdag skal der skal lidt godt på bordet, så en marineret oksebøf er vist lige det helt rette.

SØNDAG:

Tærte med Spejlæg  , som er en grøntsagstærte hvor der blot er 4 spejlæg ovenpå. Alt-i-én-ret.

WEEKEND-DESSERT:

ChokoladeMousse på vand
Den er bare lækker, en rigtig smovse-kage

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*