Snacks til dip eller måske ost.

En rest havregrød behøves ikke smides væk, den kan nemlig blive til de lækreste chips.

Nu har jeg ikke nogen rest havregrød, men det skal ikke afholde mig fra at bage dem i dag, hvor jeg lige har lyst.

2-3 dl vand koges med
50 gr havregryn i ca. ½ time.

Det skal være godt udkogt. Bliver det for tyk undervejs, tilsættes mere vand.

 

Når grøden er kogt, tilsættes

1 spiseskefuld smør
1 tsk salt
Dild som du har lyst til – andet kan også nemt bruges, ligesom de også er lækre kun med salt.

“Dejen” smørres ud på bagepapir i tynde flager og bages i en 150 gr varm ovn i 50 – 60 min. De skal slippe papiret let.

Gemmes i en kagedåse, hvis de får lov til at blive gemt.

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*