• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Frokost & Forret » Frokost » Marineret Kartoffelsalat

Marineret Kartoffelsalat

Udgivet: 6. jun. 2013. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Nye kartofler og en lækker dressing, så kan det vist ikke blive meget bedre.

Denne marinerede kartoffelsalat, lavede jeg på "Mad til Alle" i Mariager Saltcenter, og jeg skal love for, at alle der smagte var begejstrede.

Det er en frisk og nem kartoffelsalat, men en let syrlighed.

Marineret Kartoffelsalat
1 kg kartofler - helst nye
1 tsk. Citronsalt fra Mariager Saltcenter
1 dl neutral olie
¾ dl hvidvinseddike
Citronsalt
Rigeligt med purløg eller dild

Kog kartoflerne kun lige møre. De må gerne have lidt bid.

Bland en dressing af olie, hvidvinseddike og smag til med citronsalt. Kom lidt salt i ad gangen, og smag til hele tiden. Der skal forholdsvis meget i, men husk også på, at kartoflerne med kogte i salt.

Bland klippet purløg i dressingen og vend den rundt med kartoflerne. Små tomater eller friske radiser smager også rigtig godt i salaten, lige som rødløg vil være gode i.

Stilles koldt til de skal spises.

Mere inspiration

  • verdens bedste æggekage
    Æggekage på pande med lækker salat
  • billede til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizza - smidig pizzadej
  • Søde porrer til forret
  • Spyd med pasta-pizza

Se mere indhold på bloggen

Brunkager

Fennikelsalat

Sprød salat

Æbletærte med marcipan og marengs

Kyllinge-frikassé med grønt.

Fænø-Sund Brunch

Kandiserede appelsinpinde

Hotbeef med ovnkartofler

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.