Der er rigtig gået forår i det her. Jens gør klar til at sætte drivhus op i haven, der er sået grøntsager til forspirring i vindueskarmen, planer lægges både for haven og stuen og ind imellem sidder vi ude og nyder solens varme. Gid det ville holde hele weekenden, altså vejret, men det gør det vist desværre ikke. Men så bliver der tid til lidt indendørsprojekter, som en hylde der, lidt billeder her og ja hvad mon jeg ellers finder på.
I dag skal jeg dog starte med en tur til lægen. Jeg har fået noget så træls ondt i min hånd/håndled. Det kommer og går, som jeg ikke kan finde noget system i. Jeg frygter lidt, at det er en musehånd, - men det må lægen vel kunne fortælle mig, hvordan jeg komme af med igen.
I går da jeg lavede madpakken til i dag, lavede jeg et rigtig stykke Påskesmørrebrød. Farven var dejlig forårsgrøn og med æg og lækker sennepsdressing. Så jeg synes bare den skal på bloggen, selvom det slet ikke er noget særligt.
Stegt torskerogn med Æg
1 æg
1 dåse torskerogn (gerne frisk hvis du kan få det der hvor du bor)
salat
1 avocado
40 gr mayonnaise
25 gr creme fraiche
2 tsk sennep med esdragon
salt og peber
1 skive rugbrød
Start med at kog ægget i 7 min. Afkøl, pil og skær i både.
Skær torskerognen i tykke skiver og giv dem farve på en varm pande med lidt olie. Lad også dem køle lidt af.
Rør en sennepsdressing af mayonnaise, creme fraiche og sennep og smag til med salt og peber.
Skær avocado i skiver og giv dem et par dryp citronsaft (for at de ikke skal blive brune).
Smør evt. brødet inden det pyntes med salat, torskerogn, æg, avocado og lidt karse. Servér dressingen til.
Smagen fremhæves ekstra meget hvis den spises i solskin og der serveres en øl og snaps til. (eller det siger vi ihvertfald den gør.) Lige perfekt til weekenden.
Rigtig god weekend til jer alle!
Skriv din kommentar her