Glaseret hamburgerryg med kartoffelmos

Jeg havde lige en rest hamburgerryg, som var kogt. Så her måtte jeg være lidt kreativ.

1 porre i skiver
3 skiver appelsin i mindre stykker
kommes i et ildfast fad.
Ovenpå lægges
4 skiver kogt hamburgerryg

Marinade:
1 spsk ahornsirup
2 tsk bornholmsk sennep
1 spsk rørsukker

Marinaden blandes og smøres ovenpå hamburgerrygskiverne.
Fadet kommes i ovnen ca ½ time ved 200gr.

Kartofler koges og vandet hældes fra.
Mos kartoflerne med smør, mælk og salt og peber.
Rør 1 dl revet ost i.

Fadet tages ud af ovnen, og kartoffelmosen fordeles over skiverne.
Sæt tilbage i ovnen til mosen har fået en pæn farve.

 

 

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*