• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Kødretter » Glaseret hamburgerryg med kartoffelmos

Glaseret hamburgerryg med kartoffelmos

Udgivet: 20. nov. 2011. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 8. feb. 2023.

Jeg havde lige en rest hamburgerryg, som var kogt. Så her måtte jeg være lidt kreativ.

1 porre i skiver
3 skiver appelsin i mindre stykker
kommes i et ildfast fad.
Ovenpå lægges
4 skiver kogt hamburgerryg

Marinade:
1 spsk ahornsirup
2 tsk bornholmsk sennep
1 spsk rørsukker

Marinaden blandes og smøres ovenpå hamburgerrygskiverne.
Fadet kommes i ovnen ca ½ time ved 200gr.

Kartofler koges og vandet hældes fra.
Mos kartoflerne med smør, mælk og salt og peber.
Rør 1 dl revet ost i.

Fadet tages ud af ovnen, og kartoffelmosen fordeles over skiverne.
Sæt tilbage i ovnen til mosen har fået en pæn farve.

 

 

 

Mere inspiration

  • Koteletter i fad
  • Citron Koteletter & Salat
  • Flæskesteg med fyld
  • Grøntsager i Sennepssauce

Se mere indhold på bloggen

Sprøde Rødbeder og Gulerødder.

Dine egne Cup-Noodles

Bredt madudvalg i Bøgeskoven

Da det hele gik i kiks...

En aften hos Restaurant ROS

Bagte kartofler med Pulled Pork

Banankage

Kirsebær Mousse til Nytår

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.