Lakridskylling i wok

En hurtig omgang wokmad, med kun få ingredienser. Hertil risnudler og stegt ananas.

Risnudler er lavet af rismel og vand, og kan bruges i stedet for pasta. De er meget tynde, og skal kun koge 3 min. Man møder dem som regel i asiatiske retter, men her har jeg brugt dem til min egen lakrids-kyllinge ret.

Mums siger jeg bare, – det var godt, og super nem at lave.

300 gr. kyllingekød i små tern
2 spsk. olie
2 tsk lakridssalt fra Mariager Saltcenter
2 gulerødder
½ squash
1 løg
1 tsk lakridssirup

risnudler
2 skiver frisk ananas

Bland en marinade af olie og saltet, og vend de små kyllingetern i. Lad det trække et par timer.

Steg kyllingekødet på en meget varm wok-pande til det er pænt og let brunt. Tilsæt gulerødder, squash og løg i små tern, og vend det hele med ca 1 tsk lakridssirup.

Vend det godt rundt og lad det småsimre til det er mørt.

Steg de to skiver ananas på en pande, til de har fået lidt farve, og server med kogte risnudler.

Velbekomme!

Print

Skriv gerne en kommentar - det gør mig altid glad.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*