Lakridskylling i wok

En hurtig omgang wokmad, med kun få ingredienser. Hertil risnudler og stegt ananas.

Risnudler er lavet af rismel og vand, og kan bruges i stedet for pasta. De er meget tynde, og skal kun koge 3 min. Man møder dem som regel i asiatiske retter, men her har jeg brugt dem til min egen lakrids-kyllinge ret.

Mums siger jeg bare, – det var godt, og super nem at lave.

Kylling-lakrids_6

Kylling-lakrids_3300 gr. kyllingekød i små tern
2 spsk. olie
2 tsk lakridssalt fra Mariager Saltcenter
2 gulerødder
½ squash
1 løg
1 tsk lakridssirup

risnudler
2 skiver frisk ananas

Bland en marinade af olie og saltet, og vend de små kyllingetern i. Lad det trække et par timer.

Steg kyllingekødet på en meget varm wok-pande til det er pænt og let brunt. Tilsæt gulerødder, squash og løg i små tern, og vend det hele med ca 1 tsk lakridssirup.

Vend det godt rundt og lad det småsimre til det er mørt.

Kylling-lakrids_5

Steg de to skiver ananas på en pande, til de har fået lidt farve, og server med kogte risnudler.

Velbekomme!

Kylling-lakrids_1

print

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter