MADBLOG & LIVSSTIL

Indeholder affiliates links

rababerJeg har atter arbejdet hjemme i dag, og været ret så koncentreret. Men det er der nu ikke noget nyt i. Jeg glemmer tid og sted når jeg sidder alene og arbejder. Jeg er altså også nødt til at reklamere lidt for en konkurrence, som vi kører på mit arbejde, – og som jeg ikke selv kan deltage i. Men hvem vil ikke gerne vinde en super god bærbar computer? Konkurrencen kører inde på Facebook.

Nå det var lige et sidespring. Da jeg skulle lave aftensmad, kom jeg også lige til at lave et lille sidespring. Der lå en pose rabarber, som jeg fik skåret i stykker og kogt ind til saft og bagefter til den skønneste rabarbersirup, og så ser den bare så dejlig ud med den pinke farve.  Men mere om den en anden dag.
Nu gælder det kyllingesalaten, som jeg godt nok er ret vild med.

salat-marineret-kylling-49-small
Inspireret af en kyllingesalat jeg fandt på nettet, fik jeg bikset min egen kyllingesalat sammen. Og jeg tror ikke der findes bedre 🙂

400 gr kyllingebryst skåret i mindre tern
2 spsk olivenolie
2 spsk paprika
1 spsk kardemomme
1 spsk nellike
1 tsk knust spidskommen
2 tsk salt
1 tsk peber
2 fed hvidløg
1 tsk chilisalt
2 spsk citronsaft
1 spsk sukker

Bland alle ingredienser til marinaden og smag den til. Vend kyllingestykkerne godt rundt i den og stil det hele i køleskabet mindst et par timer.

Varm en pande op og kom kylling og marinade på panden. Vend flittigt rundt, så kyllingestykkerne ikke branker. Når de er  pænt brune, lægges de til afkøling.

Lav en god salat af f.eks. spidskål, salat, grønne asparges, squash og tomater. Eller brug det du har.

Bland de kolde kyllingestykker i salaten og server med groft brød.

Hurtig, nem og sund aftensmad er klar. Er der rester, vil det være perfekt i madpakken dagen efter.

salat-marineret-kylling-60-small

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere
opskrifter