Marinerede jordbær med Myntecreme

Marinerede jordbær med Myntecreme

Det er ikke “agurketid”, men jordbærtid – og dét skal fejres!

Ej pjat. Jeg havde nogle jordbær, som skulle spises i dag, så de kom i en marinade så de kunne udgøre det som dessert sådan en søndag aften. Ja altså først skulle der fotograferes, men det er Jens jo vant til at vente på.

jordbaer-basilikum-mynte

Basilikum marinerede Jordbær med Myntecreme
250 gr jordbær i skiver
3 spsk Æblelikør, appelsinsaft eller hyldeblomstsaft
2 spsk hakket basilikumblade

2 spsk hakkede mynteblade
2 dl skyr
2 spsk rørsukker

Bland den hakkede basilikum med væsken, og hæld det over de skiveskårne jordbær. Skal stå og trække i mindst 1 time.
Bland skyr med hakkede mynteblade og sukker, og stil det køligt til det skal bruges.

Lige inden servering anrettes det i flotte glas.

jordbaer-skyr-basilikum-mynte

Super hurtig, smukt og super lækker og let dessert

Jordbærsød søndag aften til dig!

marinerede-jordbaer

Print

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*