• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Sæson » Frugter & Bær » Marinerede jordbær med Myntecreme

Marinerede jordbær med Myntecreme

Udgivet: 15. jun. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

Det er ikke "agurketid", men jordbærtid - og dét skal fejres!

Ej pjat. Jeg havde nogle jordbær, som skulle spises i dag, så de kom i en marinade så de kunne udgøre det som dessert sådan en søndag aften. Ja altså først skulle der fotograferes, men det er Jens jo vant til at vente på.

Basilikum marinerede Jordbær med Myntecreme
250 gr jordbær i skiver
3 spsk Æblelikør, appelsinsaft eller hyldeblomstsaft
2 spsk hakket basilikumblade

2 spsk hakkede mynteblade
2 dl skyr
2 spsk rørsukker

Bland den hakkede basilikum med væsken, og hæld det over de skiveskårne jordbær. Skal stå og trække i mindst 1 time.
Bland skyr med hakkede mynteblade og sukker, og stil det køligt til det skal bruges.

Lige inden servering anrettes det i flotte glas.

Super hurtig, smukt og super lækker og let dessert

Jordbærsød søndag aften til dig!

Mere inspiration

  • TUC kage
    TUC kage pyntet med flødeskum og bær
  • pandekager bagt i ovn
    Pandekager bagt i ovn: En nem opskrift
  • gammeldags pandekager
    Gammeldags pandekager - klumpefri pandekagedej
  • Små påske pavlova

Se mere indhold på bloggen

Lagkagesnitter til mange

Nordisk Gløgg Konfekt

Varm dag i Aarhus

Ferien er slut

Kagerester igen - lækker konfekt!

Lun Efterårssalat

Langtidshævet brød med Ølandshvedemel

Tangvafler med topping

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.