Det er ikke "agurketid", men jordbærtid - og dét skal fejres!
Ej pjat. Jeg havde nogle jordbær, som skulle spises i dag, så de kom i en marinade så de kunne udgøre det som dessert sådan en søndag aften. Ja altså først skulle der fotograferes, men det er Jens jo vant til at vente på.
Basilikum marinerede Jordbær med Myntecreme
250 gr jordbær i skiver
3 spsk Æblelikør, appelsinsaft eller hyldeblomstsaft
2 spsk hakket basilikumblade
2 spsk hakkede mynteblade
2 dl skyr
2 spsk rørsukker
Bland den hakkede basilikum med væsken, og hæld det over de skiveskårne jordbær. Skal stå og trække i mindst 1 time.
Bland skyr med hakkede mynteblade og sukker, og stil det køligt til det skal bruges.
Lige inden servering anrettes det i flotte glas.
Super hurtig, smukt og super lækker og let dessert
Jordbærsød søndag aften til dig!
Skriv din kommentar her