• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Jensens Madblog
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
  • Om siden
×
Jensens Madblog » Hoved- & Småretter » Sundt & Let » Fyldte Portobelloer

Fyldte Portobelloer

Udgivet: 10. jan. 2014. Af: Ellen Jensen. Opdateret: 9. feb. 2023.

I kassen fra Årstiderne, var der denne gang 2 store og fine portobellosvampe.
Portobelloen er egentlig en forvokset markchampignon, men med lidt mere kraftig smag. Svampen indeholder næsten ingen fedt, få kulhydrater og en del proteiner.

Jeg har før lavet dem i ovnen, med kun lidt olie og hvidløg og  serveret som tilbehør. Men det er også oplagt at fylde de store svampe og bage dem i ovnen.
I dag kom der rester i mine portobellosvampe.

2 store svampe
rester af kyllingekød i små tern
rester af couscous med krydderurter
revet ost med god smag

Skær stokken af svampene, og vend dem med bunden opad.
Bland kyllingestykker og couscousen, og smag til med krydderier som du har lyst til. Kom det i svampene og lav bare god top på.
Riv ost og kom det over.

Bages i ovnen i ca. 20 min ved 200 grader.

Servér med en salat og evt. kartoffelbåde.

Mere inspiration

  • Sommersalat med kartofler
  • Snackpeber med fyld
  • Fiskefrikadeller med ost
  • Pasta med Blomkålssovs

Se mere indhold på bloggen

Gin & Agurk Sirup

Fisko-Tace eller Fiske-Taco

Chokoladeis med guldkarameller

Nu må jeg snart - Konfekten

Mørbrad i Tomatkoks

Amerikansk Cheesecake

Røde Quinoa bøffer med spejlæg

Lagkagesnitter til mange

Læserinteraktioner

Skriv din kommentar her Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Søg i opskrifterne

Seneste opskrifter

  • Brunkål - den rigtige opskrift på karamelliseret kål
  • Wok med svinekød, kokosmælk og nudler
  • Skildpadde kys med chokolade skildpadder
  • Gulerodssuppe - nem opskrift på suppe med gulerødder
  • Hokkaidosuppe med bacon - opskrift på græskarsuppe
  • Æggekage på pande med lækker salat
  • Mørbradgryde med champignon og lækker mos
  • Grøntsagsgryde med karry og spidskål
  • Ølkage - nem krydderkage med hvidtøl
  • Hakkebøf med bløde løg og lækkert tilbehør

Copyright © 2025 · Jensens Madblog.